од Најти некои негови поетски стихови....не се за во јавност, ама смешни се за моето секојдневие да пијам кафе со бабички и уште некои реални факти
Како си денес? Ние мислиме на тебе да знаеш И врати ни се на факултет побрзо ни фалиш веќе,а и досадно е без тебе - од колешките
Мајка ти ми го изеде чоколадото што ми го остави ... Им поделив по пола еден сникерс на моиве како на деца и излегов, и да не ми врти татко ми затоа што знае со кого сум ми пишува толку жална порака и јас се ваљам од смеење ... ај леле ќе ме пореметат верувајте ми Пс. не ми е последна ама средував пораки и се изнасмеав па чекај викам да ја споделам он топик, последна ми е ... и јас. од него. А што и јас мислете се
Извини што ти пишувам доцна ама - ШТОТУКУ МИ СЕ СКРШИ КРЕВЕТОТ НА СРЕД СПИЕЊЕ. Не ми се верува дека ова ми се деси, малку ме боли долу грбот од наглиот рефлекс, си легнав сега на каучот. Да ти ебам малерот. Ти реков ќе ми се деси нешто.. Е
Разложи го квадратниот трином 6х на квадрат + х - 1 Од една другарка на која и пракав смс со решени задачи на тест по математика.
Саканата личност никогаш не можете да ја прашате - ,,А, што направи за мене?" бидејќи од толку милијарди луѓе на земјата те нашла тебе.
Zlaticko moe, ne ti zvonam zato sto ne sakam da te razbudam. Jas sum na makedonska granica i se e vo red. Ne si so mene ama te nosam vo mislive i vo srcevo i nezaboravaj deka te sakam - od decko mi
Абе па ти си змај бе мило ти мораш да зазиш ( ) мн те сакам сонце мое и утре вечер да знаеш дека ми е слава и дека те очекувам. Мн те сакам животе мој најмил немој да ми се нервираш јас сум тука сонце извини па и јас се шалев!! Се знае де од кого.