I i vikam na Mihaela se pozdravuvam i vikam imas nova snaska i ona daa ali nz dali e oficijalno snaska
*Биди спремна кога ќе дојдам,да не те чекам 3 саати* Уплав имаат сите што одат со мене на пазарење,на шопинг или ме чекаат да се спремам за излегување
Извини шо не ти кренав не можам да зборам а ти не ме чекај нема да се видиме вечер зошто не можам да ја оставам другарка ми сама ајде утре
Дали продавате ладњак за Киа Сефиа ? Цена и локација ако може ? Благодарам . Мм на некој кој продава автоделови после чуди се ти Крејзи зошто ти се јавуваат на телефон и ти велат дека си прашувала за ладњаци , алтернатори , гуртни .. а јас поим немам што се овие
Fondacija So vashata donacija od 100 denari go poddrzhuvate lekuvanjeto na Antonio Mavrov. Najiskreno Vi blagodarime.
TE CEKAME VO MESEN KOMITET NEMOJ DA ZAEBIS KO VCERA VO 18CASOT UTRE. ZNACI TE MOLIME POSLEDEN SOSTANOK PRED PREDIZBORNIOT MOLK!
PRED 1 MINUTA: UTRE SE TRGA ZA SKOPJE NA MITING ZNACI PRED ART KAFE KE ODIME SO 15 AVTOBUSI SE OCEKUVA ZBIRAJ TAMU LUGE MORA DA BIDEME VO GOLEM BROJ. SENDVICI KE IMA I KAFINA 3 VO 1.