Od mm : Pisuvaj mi poraki ne mozam da zboram . Jas mu vrativ : E kako da pishuvam od krshooooov ( pola od bukvite zgresheni bea ) I tolku beshe. Mi crkna telefonot
Јас: Зашо звонеш Брат ми: Една жена звони ми, колешка ти била там и там нешто вика имале сме вујко у там и там тражи ми број од тато ама јас се јавив на мама и она рече да и дадам нејни број и ја и го дадов Јас: Аааа добро Брат ми: Да
Направено е УСПЕШНО плаќање со Вашата Виза картичка на износ од 0.22 УСД на продажно место ФЕЦЕБК. Spoiler последици од некакви промени фејсбуковски за рекламирање...ми оживеаja стара страница која е затворена и пар пати ме удавија денес со нотификации...и јас мораше да видам оти ми бара 0.22УСД и да кликнам на Pay now после дури открив како да се избрише “кампањата“, again.
aj ako odis sea si kupujsh nes kupi mi sunka i kaskaval a ako si imas ne kupujj Дρугаρκа ми, јадење да и κупам на голем одмоρ
Pocituvan/a g. Вештерковска Ve izvestuvame deka na 06/06/2018 25:61 za Vas e registriran prigovor pod broj: 007/18. So pocit, Makedonski Telekom AD Море ќе ми платите
Пратена No hay palabras para explicar lo que debes estar pasando y sintiendo en estos momentos. El futbol te quitó lo más lindo que le puede pasar a un futbolista, pero vos sos muy grande y vas a salir de ésta como siempre lo hiciste. Fuerza amigo!