Uspesna registracija! Cuvajte ja fiskalnata smetka do krajot na nagradnata igra. Slednoto izvlekuvanje e na 13 noemvri vo 13h, a dobitnicite ke bidat objaveni na web stranicata www.argeta.com/mk/zelenaplaneta So pocit, Argeta
Nadopolni najmalku 150 den. preku Mojot A1 ili www.a1.mk/nadopolni-kredit i surfaj neograniceno na omilenite socijalni mrezi so BESPLATEN A1 Go Social paket.
Zdravo, prezemi ja aplikacijata Mojot A1 a1.mk/s/rCChHZhmY i na brz i ednostaven nacin nadopolni kredit na tvojata pripejd karticka. Tvoj A1
Pobrzajte i iskoristete gi Black Friday POPUSTITE do neverojatni 80%.Posetete ja prodavnicata na Top Shop-Vero Jumbo.Samo za vas,NAJNISKITE ceni za ovaa godina.
Може ли да ми кажеш кое бројче од фискалната треба? Она која по ред фискална е горе со # означено, или бројот долу пред датумот и часот?
Pocituvani, vo Vasiot A1 Net Sef se prefrleni 0 GB neiskoristen mesecen internet i vo momentot vo A1 Net Sef imate vkupno 50 GB.
Zdravo, prezemi ja aplikacijata Mojot A1 https://a1.mk/s/b7W1OjKCY i na brz i ednostaven nacin nadopolni kredit na tvojata pripejd karticka. Tvoj A1