не се секавам која дата беше станав утрото и што да бидам целата крв кога почнав да плачам мислев сум се исекла со нешто додека сум спиела или сум се удрила хахах
Па мене баш интересна дата ми дојде менструација...затоа и ја запамтив 04.04.2004! Имав 12 години и прво се зачудив коа видов ШТО Е ОВА ЧУДО а и плус мајка ми не беше дома и незнаев што да правам ... го викнав татко ми и му кажав прво него ... и тој бидејќи е доктор само се насмевна и ми рече е добро де
На 12 години, отидов во вц и се израдував дека имам менструација. А 2от пат памтам плачев, беше жешко и неможев да ја трпам влошката, ми беше незгодна.
На 12 години. И ми дојде во текот на денот. Одам во WC и што да видам- менструација ми дошло. Си сменив долен веш си ставив улошка и толку. А и мама беше дома, ја виде улошката и ме праша моја да не е и потврдив. И реакцијата и беше: Па што не кажуваш
осмо, и бев преплашена кога си ги видов гаќичките! па ми беше срам мајка ми да ја прашам за сигурно дали е тоа и и се јавив на една постара другарка. јас со солзи во очите и раскажувам а таа пресреќна за мене деца ми требаше цееееееееел ден плеткање во нозете на мајка ми додека работеше по куќа да и кажам дека дошла "тета од америка"
крајот на 7 -мо.Во текот на денот беше...не бев исплашена зошто знаев што е.На мајка ми и кажав дури третиот или четвртиот ден кога ми снема влошки
на 12 години...во школо и кога отидов во WC шо да видам..бев преплашена како дух да сум видела... и после некој ден мајка ми ме прашува -Да не имаш добиено..? И и кажав...
На 12 години, среќа дома бев, па така целата во паника ја викнав одма мајка ми во WC да и кажам. Иако знаев што е, нозете ми се пресекоа во моментот Мајка ми само ми се изнасмеа и ми даде улошка, а кога виде дека се смирив ме седна и ми објасни што е целата работа.
На 12 години. И не бев нешто којзнае колку возбудена знаев што е А баба ми цела среќна сум станала жена. Јас го имав оној поглед како bitch come on.. На 12 години жена,yeah right И ете од тогаш 4 години веќе мачам мака со оваа црвенава тетка
За време на зимскиот распуст во 6-то,на 12 години.Кога видов се разочарав што не ќе биде се како до сега,убаво ми беше без неа.И ден денес не се воодушевувам кога ќе видам дека имам и едвај чекам да заврши!
6 одделение бев. Знаев што е тоа и знаев дека еден ден ќе дојде, ама не го очекував тогаш. За среќа дома бев и се излезе добро
во осмо одделение на 14 години. малку покасно од останатите мои другарки,но тоа е организам и кога ке дојде времето-тоа не бега...сега и велам на жал инаку,после школо бевме да се прошетаме со другарките и на кафе, и се вратив дома во бц-ете ја тетката со црвен мерцедес,стигнала. веднаш се средив,и се јавив на мајка ми на работа-да ја срадувам ,а кога дојде ми донесе нови мои влошки,и исто знам дека ми беше страв да седам на кревет да не ми пропушти па да направам вирче под мене хахаха детенце
точно пред нова година на 30 декември наутро седев на креветот гледајки телевизор и одеднаш осетив ... нешто капе .... викам „сега пред малку бев во WC што бидна ова“ кога да видам каќите полни ... се шлогирав ... му велев на тато ... „тато, тато изгледа добив нешто“ но тој не знаеше што а потоа купивме книга за секое девојче и сознав во што е работата! на 10 год!
на 11 години мало бев првата помисла леле ми се уништи детството со ова ... иако најнормално си живеев