Вашата прва менструација

Дискусија во 'Тело' започната од rockstar, 25 септември 2010.

1. Vikita

Vikita Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    67
    не се секавам која дата беше станав утрото и што да бидам целата крв кога почнав да плачам мислев сум се исекла со нешто додека сум спиела или сум се удрила хахах :D

2. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    Па мене баш интересна дата ми дојде менструација...затоа и ја запамтив 04.04.2004! Имав 12 години и прво се зачудив коа видов ШТО Е ОВА ЧУДО :D :D а и плус мајка ми не беше дома и незнаев што да правам ... го викнав татко ми и му кажав прво него ... :D :D и тој бидејќи е доктор само се насмевна и ми рече е добро де :D :D

3. Angie.97

Angie.97 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    14
    На 12 години. :D

4. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    На 12 години, отидов во вц и се израдував дека имам менструација. А 2от пат памтам плачев, беше жешко и неможев да ја трпам влошката, ми беше незгодна. :D :D

5. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    На 12 години. И ми дојде во текот на денот. Одам во WC и што да видам- менструација ми дошло. Си сменив долен веш си ставив улошка и толку. А и мама беше дома, ја виде улошката и ме праша моја да не е и потврдив. И реакцијата и беше: Па што не кажуваш :D

6. blonde.92

blonde.92 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    34
    осмо, и бев преплашена кога си ги видов гаќичките! :lol: па ми беше срам мајка ми да ја прашам за сигурно дали е тоа и и се јавив на една постара другарка. јас со солзи во очите и раскажувам а таа пресреќна за мене :rofl: :rofl: деца :D ми требаше цееееееееел ден плеткање во нозете на мајка ми додека работеше по куќа да и кажам дека дошла "тета од америка" :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

7. Lina92

Lina92 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    30
    на 10 години

8. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    96
    крајот на 7 -мо.Во текот на денот беше...не бев исплашена зошто знаев што е.На мајка ми и кажав дури третиот или четвртиот ден кога ми снема влошки :) :$

9. Shaila

Shaila Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    56
    КОа бев 7... Баш на зимскиот распуст :) ... И тоаш беше првиот пат а вториот по 9 месеци.. :( :( Нередовна :(

10. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    на 12 години...во школо :lol: и кога отидов во WC шо да видам..бев преплашена како дух да сум видела... :D и после некој ден мајка ми ме прашува -Да не имаш добиено..? И и кажав... :lol:

11. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    На 12 години, среќа дома бев, па така целата во паника ја викнав одма мајка ми во WC да и кажам. Иако знаев што е, нозете ми се пресекоа во моментот :D Мајка ми само ми се изнасмеа и ми даде улошка, а кога виде дека се смирив ме седна и ми објасни што е целата работа.

12. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    На 12 години. И не бев нешто којзнае колку возбудена знаев што е :) А баба ми цела среќна сум станала жена. :^) Јас го имав оној поглед како bitch come on.. На 12 години жена,yeah right :D И ете од тогаш 4 години веќе мачам мака со оваа црвенава тетка :)

13. TS-310

TS-310 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    37
    За време на зимскиот распуст во 6-то,на 12 години.Кога видов се разочарав што не ќе биде се како до сега,убаво ми беше без неа.И ден денес не се воодушевувам кога ќе видам дека имам и едвај чекам да заврши!

14. NEA

NEA Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    531
    6 одделение бев.

Знаев што е тоа и знаев дека еден ден ќе дојде, ама не го очекував тогаш. За среќа дома бев и се излезе добро :) ;)

15. femina989

femina989 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    14
    На 12 години и одвај чекав да добијам :) тешко мене :lol:

16. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.612
    Допаѓања:
    2.464
    Ееее одамна беше тоа... на 11 год. малецко си бев. А и моментално си се дружам со менс.

17. lucky-girl

lucky-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    во осмо одделение на 14 години. малку покасно од останатите мои другарки,но тоа е организам и кога ке дојде времето-тоа не бега...сега и велам на жал :lol:
    инаку,после школо бевме да се прошетаме со другарките и на кафе, и се вратив дома во бц-ете ја тетката со црвен мерцедес,стигнала. веднаш се средив,и се јавив на мајка ми на работа-да ја срадувам :D,а кога дојде ми донесе нови мои влошки,и исто знам дека ми беше страв да седам на кревет да не ми пропушти па да направам вирче под мене хахаха детенце :rofl:

18. Boka.A

Boka.A Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    10
    точно пред нова година
    на 30 декември наутро седев на креветот гледајки телевизор и одеднаш осетив ... нешто капе .... викам „сега пред малку бев во WC што бидна ова“ кога да видам каќите полни ...
    се шлогирав ... му велев на тато ... „тато, тато изгледа добив нешто“ но тој не знаеше што а потоа купивме книга за секое девојче и сознав во што е работата!

:rofl: :rofl: :rofl: :D :D :D
    на 10 год!

19. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.126
    на 11 години мало бев првата помисла леле ми се уништи детството со ова ... иако најнормално си живеев :D

20. HermioneM

HermioneM Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    25
    2-3 дена после мојот 13-ти роденден :)