Мислам дека беше февруари имав само 12 години.. Пред спиење вц и што да видам Со плачење кај мајка ми, таа на баба ми, радосни двете летаат Абе свашта.. си се турив од плачење, појма немам зошто
Ко прво уште си мала , кога ќе созрее телото тогаш само ќе си дојде може и на 15 да ти дојде кај секој е различно , ко второ ова со пливањево е чиста глупост , секој организам е различен , созревањето не може да го спречи никакво пливање
Прва менструација добив на 28.03.2012год. имв 11години и бев 5-то одделение Кога се вратив од училиште се пресоблеков и седнав да ледам филм.По некое време се осетив како да сум се измочкала и отидов право во веце.Кога се соблеков видов крв на гакичките,и знаев што е и ја повикав мама.Кога и кажав се израдува, но ја замолив да ми стави влошка бидејки незнаев да ставам.Но тоа за мене не беше нешто посевно,поточно се чувствував како ништо да не се случило.
Погрешно си разбрала sweet-star , ако имаш добиено не треба да влегуваш во вода.. а тоа што си пливала без да имаш добиено нема никаква врска! Треба да пазиш само коа имаш добиено не треба да практикуваш да влегуваш во базен.. или неш слично Инаку немој да се секираш и јас добив покасно т.е на 14год. кога сите мои другарки имаа добиено пак еве ништо не ми е пак исто ко нив си сум.. и + то стомак никогаш не ме боли..(си се гордеам со тоа) Не се секирај се си има свое време. А ако сакаш да знаеш дане има некој проблем со тоа појди си на гинеколог ќе ти каже.Позз
јас ко бев за 7 одд, беше 1 септеври 2007 кај другарка ми бев ама таа година се погоди 1-ви во сабота или недела па арно ми се погоди не беше првиот училишен ден
Кога завршив 5 одд, кај баба ми. Ми беше срам да и барам влошки, и кутра јас со тоалетна хартија се чував
На 13ипол години на 30.12.2008 подарок од Дедо Мраз за нова година во 18:30 часот хихихи.... се спремав за на тренинг, и кога појдов во вц ухууууу се изненадив малце, и бев возбудена, долго време ја чекав хахаххха.. и веднаш ја викнав мама да се распрашам што е, зашто не ми личеше на крв, а таа радосна радосна, ме изнагушка хихихихи
Не бррее немај гајле , јас добив на 15 години. Сите моие другарки имаја , јас немав и се нервирав и кога дојде-еве сега маки мачам, досадно е верувај!