Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вашата прва менструација

Дискусија во 'Тело' започната од rockstar, 25 септември 2010.

1. BadBitchBomb

BadBitchBomb Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2013
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    93
    На велигден во 5одд :D плачев тогаш не сакав :(

2. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    бев излезена со другарка ми и нешто ми се вртеше па си заминав дома и кога гледам и почнав да плачам воопшто не сакав...12 години имав :D

3. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    14 години.
    Се знаев за тоа но пак беше малку изненадувачко. :)

4. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    на 15.06 кога станав од спијење видов нешто кафеаво на гаките се посомневав но не бев сигурна, и кога си дојде мајка ми од работа ја прашав и таа ми рече дека ми дошло и дека веке сум МОМА :D :D

5. Rosonerka

Rosonerka Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    4.481
    Беше почеток на летото,петто спрема шесто :)

6. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    5.887
    февруфари..за малку ке закаснев на школо... се утепав плачејќи "сите ме гледаа и знаеја"

7. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    бев 6то а тој ден се степав у школо со едно машко и идам дома и онаква леле ми тече крв зашо се тепав :o :worried:hock: :rock: хахахах а најчудното од се е што знаев што е тоа, ама ете ти у моментот што ми дојде :D

8. Buterflygirll

Buterflygirll Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    Јас за 2 месеци ќе пунам 12 години.7 деветолетка сум.Иначе немам добиено али после роденденов очекувам да добијам :P :P нејќам :'( :'( :'(

9. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Првпат добив вчера,на 12 години(a за неколку дена 13 полнам).Бев малку изненадена,бидејќи немав никакви болки во стомакот и не очекував.Останав меѓу последните две-три девојчиња во клас што немаат добиено,и бев прилично загрижена да не имам некаков проблем јас :D,но како и да е радосна бев.

10. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    56
    Ми дојде во 6 одделение,во месец мај кон средината.Не бев исплашена,зошто веќе имав за ова разговарано со мајка ми и ми беа јасни сите работи.А и си имам отворен разговор со мајка ми за се и сешто...

11. vampgirl

vampgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    10
    Мислам во 6 одделение тој период неколку дена со ред имав нешто кафеаво на гаќите, а ништо не ме болеше.. и кажав на мајка ми и одма сфати. :)

На Katt4e му/ѝ се допаѓа ова.
  12. V.e.n.e.r.a

V.e.n.e.r.a Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    18
    На 12.Кога станав ос спиење но не се плашев бидеќи предходно имав разговарано со мајками за тоа.

13. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Имав 12год
    Беше 2ри август,100 години Илинден, идеме накај Охрид на одмор мене стомак ме боли ме кине, некако ми помина и после тоа се беше во ред,се сместивме,се спремивме за на плажа и јас едно влегување во вода како со нож нешто да ме пресече ке цркнев од болка и готово за мене бањањето за тој ден заврши.Кога си отидовме одам во вц што да видам крв,се извадв од памет ни на крај памет не ми текна што може да е,претходно мајка ми ништо не ми кажала,јас си мислев дека тоа доаѓа на 15-16год....и ја викнав мајка ми она тогаш ми кажа што е работа и така скоро цел одмор 5-6дена така ми поминаа :(

14. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Бев 4 одделение, мене ептен рано ми дојде :)

15. ladygaga12

ladygaga12 Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
  16. ladygaga12

ladygaga12 Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    сакам нешто да прашам имам 12 ипоол години и веќе 1 година имам бело прање а денпвиве ужасно ме боли стомак дали тоа се ззнаци на менструација или пак не
    Благодарам однапред :D

17. N-ate

N-ate Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    и јас сеуште немам добиено а имам 14 години :/

18. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    мене ми дојде на 7ми јуни 2001,спиев и од болки се разбудив,премногу ме болеше мешето,отидов во вц и кога видов крв малку се уплашив и кажав на баба ми таа почна да ме бацува,ми вели сега си мома :D,соблечи ги тие гакички и облечи си други а ти што ти се извалкани замиј ги со 3-4 ри прста, а јас вака :?: ја гледам ,ајде ајде ми вели оди за толку дена да ти трае менструацијата :D :D

19. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Мислам дека бев 7мо одд. Една јануарска вечер кога бевме на распуст, станав зошто ме болеше многу стомак и отидов до вц, кога видов на гаќичките крв. Се облеков и ко луда почнав да трчам до спалната и да се дерам за да ја разбудам мајка ми. и тогаш не само на мајка ми туку на сите ги разбудив :lol: silly me :lol:

20. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    244
    На 12 години. тој ден цел го препипав и многу бев радосна. Ама кога си дојдов дома и отидев во ВЦ има шо да видам-гаќичките лом! :rofl:
    Леле, шо ми биде сега :?:
    и и’ кажа на мама и така
    Колку ли ми е било смешно! Јас мислев дека тоа трае само 1 ден, а тоа да било 5-7 дена ццц :rofl: :tmi:
    Инаку немав никакви болки! Моја среќа