Вашата соба пρеκу слиκи

Discussion in 'Дом' started by 4rever.unique, Jun 1, 2014.

1. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Земете го апаρатот во ρаκа и слиκнете ни ја вашата соба. Не се сρамете од тоа деκа вашата соба е можеби неуρедна, имајте на ум деκа повеќе од половина на фоρумџиκите собите им се κаκо бомба да паднала. Тоа воопшто нема да го гледаме и дисκутиρаме во темава. Епа луѓе ајде да ги видиме вашите соби :D

2. irena.1

irena.1 Форумски идол

Имаше некоја слична тема и нешто многу не се разви. Нешто луѓево не се за себе разоткривање. Не станува збор дали собата е уредна или не. Тука за разоткривање на сопствениот идентитет. Сепак на форумов дискутираме и за поинтимни работи. Јас лично не би објавувала слики од својот простор во кој живеам.

п.с треба да почнеш од себе. Објави прво ти слика, дај пример ;)

3. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Со оваа тема само може да си ја загрозиме приватноста и ништо друго!Можно е луѓе кои не познаваат лично,да не препознат и да пролистат низ мислењата.Па на крај краева сите имаат напишано мислење кои не сакаат да го споделат со оние околу нив.Имаат и интимни прашања.Незнам кој ќе сака да си ја слика собата и да ја стави на форум.Па и мала земја сме повеќето се знаат,ќе те препознаае некој и ајт проблеми!Темава е кроена специјално за во канта!
    П.С. Се согласувам со она што го напиша ирена.1 во П.С

sugarlips and eliesaab like this.
  4. tea4e

tea4e Популарен член

^^И јас се согласувам со твоето П.С :rofl:

5. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Кога веќе збориме за приватноста,и во Модни критики приватноста е ставена на пиедестал како и во други теми(вашата шминка,вашето козметичко катче,омилените чевли...)ама ете функционираат :)

Saricko, Lella and 4rever.unique like this.
  6. 4rever.unique

Добρо, видов и дρуги теми во κои објавуваат многу свои слиκи па си ρеκов може нема да им пρечи, но слободно може да ја ставите темата во κанта и онаκа гледам деκа не фунκциониρа :D

7. Lella

Lella Форумски идол

Море би ја сликала собата, ама како бомба да паднала во неа. :rofl: Кога ќе ја потсредам ќе ја сликам, па шо? :D И големо чудо ако ме дознаат, небаре код за лансирање ракети сум пишувала. :lol:

8. 4rever.unique

Хахаха ме изнасмеа со ρаκетава :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: