femininki pomagajte stram mi e so ke kazam ama poubo ovde da prasam otkolku nekoj so go poznavam licno ke se vcrvam hmm pred da gi pijam apcinata imav tvrda stolica ama od koga pocnav da pijam se stabilizira e ama mnogu mi se losese od niv i sega pocnav navecer da pijam e sega odam na sekoj dva dena ili tri ama sto zabelezav bojata epten se smenala temno temno temno kafeno mnoguu dosega ne bilo taka se plasam da ne e nesto vo red vi se slucilo vaka vas ili treba na doktor da odam?
Јас фала богу сега за сега се е во ред....е сега си се подзамислив, можно е удел да има и Balance јогуртот што го пијам.
Девојки веќе 2 дена по ред имам проблем со столицата.Наеднаш ќе осетам некоја болка некаде над папокот,кај желудникот..не знам да опишам каде точно и по 2 минути морам веднаш во вц...Што да превземам....? Сите мака мачат со тврда столица јас обратно
Биди среќна додека е така. Кога ќе имаш тврда столица ќе речеш ех да се врати ова време. Мене само кафе ми помага за тврдава столица. Ако не се напијам со денови неможам да одам во ВЦ.
Snow, ја користам фероглобин за железо, можам да се пофалам со ужас од столица !! Секој ден различно. Нека не ти претставува тоа проблем, се менува, барем ја така мислам. Прекрасно ми беше додека ги пиев Мamavit, си имав нормална столица, ама кога ги сменив лековите ми се поремети се. Нека не те загрижува тоа. Ако пак ти се деси да имаш и грчеви напиј се чај од нане. Мене ми го смирува стомакот, брзо делува.
Ги прекинав лековите, одма прекинаа и маките...сега си направив домашна рецепта со мед и семе од коприва кое порано многу ми помогнало....па ќе видиме како ќе се покаже на следната контрола.
море подобро да имаш дијареа... јас до почетокот на 7ми месец бев со запек ... дали еднаш неделно одев во вц... сега од 7ми до 9ти имам дијареа и да ти кажам многу е подобро
нов ап-дејт порано столицата ми беше да манам ке отепам човек со неа, а сега мека како министерска фотеља
butterfly Денес ме изнасмеа. Имав тежок ден ама кога прочитав некои од твоите постови (она со ноктите ) не можам да не се смеам.
е мило ми е што насмеав некого и јас на сета мака мајтап си играм сама со себе ама така ми е полесно ионака многу напнато беше по форумов деновиве
Јас имав дијареја во 9-ти месец. Ме фати стомачен вирус и постојано одев во WC. Поголем проблем имав со запекот. Се случуваше во WC да отидам само еднаш во неделата.
можам да кажам дека преку ден одам во вц и тоа со тврда столица мака мачам имам на дупето мајсл ( не знам како се вика со друг збор како плуска е...) и кога одам во вц мака мачам дур да излеззам мислам дека дупето ќе ми се распори од шо неможам да одам у вц.. а плус ако се напијам кафе ауу пак веднаш у вц иста мака дека кафето ме прекарува кога и да се напијам...
По некое време од кога останав бремена почнаа маките со wc-то. Не дека не одам, али како да не е скрос цревото испразнето. А ко ќе немам повеќе време одено дури и како неарно ми е. Други мачнини проблеми немам, али кога ќе ми се подуе стомакот од гасови како да сум 6ти месец во стомакот, а тој воопшто не ми е порастен. Другите како се справувате со овој проблем? А се хранам здраво со овошје, зеленчук, јогурти, млеко и сите работи, али има застој, то е
Me utepaa gasovi bre zeni.... imate li vie.... dodeka sum u drustvo se stegam nekoj miris i zvuk da ne izleze od mene.....