Бронзено овој пат Спојлер Како и секогаш,неможе убаво да се "долови" изгледот на слика како што и изгледа own:
Нешто и од мене, само на сликте не е тоа тоа во живо изгледа поубаво и боите се појаки. Имам Бела сенака, средна боја на розева заедно помешана со дреч розева, после љиљакова сенка и на крај темно плава сенка. Многу текно исцртана линија со црн молив и маскара.
Кафеаво златната комбинација изгледа премногу светкава на сликите, а не е. Црната ми е една од омилените и многу ми е мило што конечно најдов црна мат сенка, само што малку светка во горниот дел зашто ја матирав со бела нијанса, сосем малку. Веѓите од друга страна се' уште се обидувам да ги оправам, работам на случајот, иако безуспешно. Инаку ова е фаличното окце... Му се сака да биде жуто! Знаете де... сваки муто...
Обожавам да се шминкам, имам потрошено олку многу козметика само на експериментирање... Јас сум задоволна од резлутатот на крај , нормално секогаш може подобро Еве неколку слики , нормално мој труд
Еве една моја шминка на очите прилично исто е испаднато на сликата, само што во живо се малце појаки сенките и маскара ставив после сликањето >.<
Бронзеното со црно е пак на другарка,за нова година А,синото и розевото сум јас (Не е за Нг,онака шминкано е =)) Спојлер Извинете за некои матни слики и моите крвави очи