Menow matte lipctick. Se poracuvaat online mat sjaevive. Ubavi se, dolgotrajni mnogu. Za broj 22 nijansa se raboti. @raww Ti blagodaram.
Руменилото го искомбинирав заедно со последната сенка за да не биде многу темна. Руменилото и општо како сенка го користам, ретко како руменило.
Ovaa pudra. Podolgo vreme, koga stavam pudra, ja koristam nea.Mi se dopaga trajnosta nejzina, toa sto e lesna I ne deluva vestacki na liceto. Ima diskretni svetki,no ubavo izgledaat na liceto. Ti blagodaram inaku.
@buba4e89 на мене првите слики од твојата шминка ми се допаѓаа. Сега повеќе не. Исти кармин, туш,слични нијанси на сенки. Знам може тоа ти е техниката. Но нема некоја промена кај тебе. Формата на вегите не ми се допаѓа. Незнам дали намерно ја правиш во форма на запирка но не изгледа добро. @mirandaa многу убава шминка. Ми се допаѓа што ги нагласуваш усните. Јас само би додала повеќе руменило или бронзер. @koritsaki Многу квалитетна шминка користиш. Убаво изгледа. Бирај кармини кои не се толку суви. За вегите не ги чепкај два месеци. Појди на козметичар да ти направат форма па после и дома со ленти можеш. @anuskaNESTLE многу добро највеќе ми се допаѓаш како се шминкаш. @lovemme па добро девојко каде си ти до сега? Освежување си на темава. Вратив назад низ темава за да ја видам твојата шминка. Браво ептен си подобрена. Секоја твоја шминка е нешто ново. Што ми се допаѓа. @Rose96 само пофални зборови. Би сакала да гледам видеа од тебе како се шминкаш што повеќе.
@buba4e89 многу подобро со овој коректор, спореди на сликите претходно ти беше многу сув и делеше многу од лицето нијансата. А пред да ставиш камена за да не се собира во линиите, почекај да се впие и уште еднаш со прстите натапкај кај линиите да се одземи вишокот што се собира.
Ве замолувам само да пријавите оф-топик или навреда и ќе биде избришано, без да навлегувате во оф-топик дискусија кој пак ќе биде избришана. @anakonda88 ако сакаш да дадеш конструктивна критика слободно направи го тоа, а провоцирачки, навредливи и оф-топик мислења се бришат, а доколку се продолжи со истото однесување ќе следува и бан од темата.
Со оглед дека имам мали очи се пробав вака. Инаку од блицот карминот на аура изгледа светол но не е. Ви сликав се.
Бубаче, имаш сенка ставено тука или? Ми се допаѓа бојата на капакот па ме интересира дали е сенка или од пудрата е. Ако е сенка пиши која.