Лепотицо што користеше на почетокот на око? Ми се допаѓаш што секогаш имаш нешто ново. Иии многу убави очи имаш. @marama сакам почесто да се гледаам, многу ми се свиѓа !!! @s1a1n1d1r1a1 екстра шминка би сакала да те видам низ слики поблиску само око. Вака не се гледа јасно.
@buba4e89 Изненадувањеее! хаха @sakajteme многу лоша камера имам на мобилниот ништо не се гледа од блиску.. набрзо ќе си земам нов мобилен па подобри слики се надевам ќе имам
Првaтa сo преднa кaмерa е сликaнa и испaднaлa рoзе. Инaку ствaрнo немaм пoјмa кaквa ми е тaa флекa нa левoтo oкo. Oвa пoсле три чaсa oткaкo се нaшминкaв е сликaнo пa мoжнo и дa сум рaзмaчкaнa.. Ствaрнo не ми е јaснo
Мислам дека ќе изгледа многу поубаво ако ги истенчиш од долу малку веѓите, изгледаат прецртани според мене. Супер е формата, ако тебе ти се допаѓаат вака подебели терај си, ама мое мислење е дека маалку треба да ги истенчиш и понежно да ги црташ, посебно на почетокот, да не изгледаат како да имаат толку остри агли.
@lovemme @ivi1987 @Fatalnata Vi blagodaram mnogu. @Fatalnata Golden rose , velvet matte, 16ka e karminot.
Се согласувам во врска со веѓите со @x.Daisy.x и само уште една забелешка. Кога ставаш туш, гледај линијата да ти биде права, вака повеќе од очигледно е дека линиите не ти се прави и ти се гледаат бели точки дека не ти е правилно нанесен. Инаку во глобала добро е, убава замисла.
Се заборавам да си ја сликнам шминката за на форумов,па морам да ја режам од друга фотографија. На првата слика има ефект,на втората нема. Не знам дали се познава.
^Прифаќам критика во врска со веѓите ама имам една маана, кога ми се спие (сега посебно со мало бебе) секогаш ја кубам десната веѓа со прсти и никаква ми е. И никако не можам да ја изедначам со левата и трудејќи се да не се познава колку се различни ги здебелив ептен. Еве слика од друга шминка, ама тука се познава како ми се различни и десната колку е искубана