with my shi*y camera on a shi*y lighting на сликава изгледа како маслинеста сенката, темна плава е и карминот кафеав.
Девојки, вие што ставате вештачки трепки, знам @lovemme имаше ставано, не знам кои други , може ли да ми препорачате добар лепак за трепки, да не се размачкува и да не ми ги упропасти? Нормално и да лепи добро, не да имам чувство дека ќе ми испаднат секој момент
Ti go preporacuvam lepiloto za trepki na Aura. Ima crno i prodzirno. I plus koga sakas togas mozes da gi izvadis, nemora dva tri cetiri dena da pominat
@LaraSolare скроз можам да го препорачам лепакот на d'еyeko што е со четкичка. Мислам дека е нов производ сега кај нас, многу е практичен, одлично лепи и за мене е совршен. Го има во ДМ, мислам дека беше околу 200 и нешто денари.
Eve sega ke te pofalam deka dobra ti e sminkata , dobro e nanesena i ti izgledas podobro od minatite izdanija ! Kritikite dobro ti vlijaele i si se prolepsala !
@IronLady благословен да е тој кој ти дал такви очи. Многу е убава бојата. @Juicy имаш убави црти на лицето, но виткај ги трепките,на првите две слики ти се спуштени надолу,а на последните две не е така. Многу си ми позната.
Уф баш и јас би сакала да ми бидат виткани , ама ништо не ги витка прави се како пушка, и кога ќе ставам дури вештачки штрчат моите право .
@Mishela еве еден soft cut crease Продукти што ги користев http://rosee96.blogspot.mk/2015/10/gold-cut-crease.html
Buba4e mnogu poveke mi se dopagjaat slikite koga go slikas polovina lice,ako ne ti e problem slikaj se taka,inaku mi se dopagja senkata mnogu e nezna i ako ne ti e problem da pises kakva e taa svetkavata senka