Дали би сакала да го сликнеш целосно сјајчето? Би сакала да ја видам амбалажата да можам полесно да го најдам, бојата ми се допадна многу па би сакала да го купам И морам да забележам секогаш имаш убава нинајса на кармин ставено @el3na каде низ Скопје има аптеки на Жива фарм? Или само во Велес има? Затоа што јас ги имам видено овие за поскапо низ пазариве низ Ск.
мојата ептен ептен секојдневна шминка без пудра и многу многу шминка на очите имам и сенка но не се познава поради камерата
Mnogu podobro izgledaat slikite od daleku,prodolzi vaka da gi postavuvas,inaku ubava devojka si.pozdrav
Не ми се познава ништо сенката али не е до мене до телефонот е со кафеава и крем боја сум нашминкана.
Kakva pudra i karmin koristese i koe brojce e karminot,mnogu ubavo si nasminkana nezni senki i temen karmin,cista petka
Ти благодарам @mimi**** . Иначе ја имам ставено од Ревлон пудрата, а карминчето е Лореал laetita' pure red се вика
Ептен, најголем проблем ми е шминкањето и затоа секогаш сум таква, со малку туш и сенка, друго не ми стои.
Se si e super,samo malku mozes da go potkrenes agolot na tusot i malku da go izdolzis msm deka poubavo ke izgleda,i vaka e ubavo no probaj i taka pa ke vides kako poubavo ti stoi.Inaku dr e odlicno pozz