@buba4e89 во право се девојките, сликај пола лице. Преубава си, и не си свесна колкава разлика има од овие преблиску слики што се, до овие со половина лице. Тотална спротивност
Се нервирам затоа што телефонов не ги искажува добро боите и тоа што ми е блендано, во живо многу подруго изгледа.
@kjukli Lepotica! So se sminka I sose neznoto lice @srhsejbsk Aj aj bez pukanje ce ti kazam deka preubo go imas naneseno tushot ili ko molivce nesto mi licit ama nemat vrska, sto I da e. @QweenSM Qweenkee, uste malce pojaka da ti e maskarata nee loso. Bidejki imas preubaj trepki I nemas potreba mnogu od maskara, ama vaka ko so prav od senkata da se izgledaat. Ili pa imas maskara vo druga boja Ili jas ne gledam ubavo Inaku okceto ti e preslatko
За пρв пат во темава.Јас пρетежно не κоρистам јаκа шминκа, освен κаρмини, таκа и сега имам малκу сенκа, туш и κаρмин во боја на гρозје κој го обожавам.Гледам малκу ми измачκан на стρаната ама го слиκав на κρај од вечеρ затоа. Инаκу сенκите се Авон mocha latte нијанса, κаρминот исто grape matte и тушот не ни знам κој е неκоја маρκа бош, ама тρаен ми е и ми одговаρа супеρ.Масκаρа κоρистам Мис споρти жолтата, тρепκите ми ги пρави пρеκρасни и не ги залепува.
@1209 Незнам дали си свесна колку си само уникатна и прекрасна! Во модни критики ми си една од омилените и со ептем уникатен стил што ти си го носиш одлично. Сега кога те видов и во лицето морам да ти кажам имаш се! Незнам дали имам видено на некој волку одбро да му стои ваква фризура. Шминка повеќе не ти е ни потребна. Прекрасна си!!!
Беж боја сенка имам, ама оти со предна камера и воопшто не се приметува. Веѓиве крш ми се, затоа ве молам игнор Спојлер: Користени продукти
@Rose96 Фала ти на убавите збоρови, многу ми значи κога неκој толκу пρофи во мода и шминκа κаκо тебе, ќе ми даде κомплимент.А се тρудам да бидам униκатна, значи успевам во тоа. Инаκу пρв пат ли ми го спозна лицето?Се ми се чини деκа ми имаш лајκнувано слиκи на инста па мислев знаеш деκа сум јас
Совршена си.Шминката прекрасна,карминот ТОП,преубав.Прекрасно освежување си за темава,ја разубави дефинитивно затоа гледај почесто ставај слики,рај си за очи.Со еден збор уникатна
@LivingGlam Амор, еве, ти посветувам некоја слика од тоа како се шминкам. Очите ми се стандард, моливче, сенка, нешто засенчено малку понекогаш (ова за искачање), а инаку само маскара. Никогаш не ставам црвен кармин (само еднаш сум го носела, многу ми привлекува внимание или барем така се чувствувам), ама за оваа прилика го ставив. Руменило, кое не може да се види, нешто средување на веѓи (овде заради позите делуваат потенки, а не се толку тенки) и тоа е. @1209, сум гледала твои слики и морам да кажам дека си преубава, особено со фризурата. И да, уникатна си.