@Lady Phoenix @IronLady Вие сте биле совршенство!!!! Поубави девојки од вас немам видено, толку нежни, толку мили. Прекрасни!!
Aaaaai lelele kogo gledam, kogo gledam. Ubavinaa!!! Patem eve edno okce od mene. Za na rabota vaka. Molivce maskra I ponekogas tus. Ama neznam dali mojt da se vidit slikava. Ako se vidzat ok ako ne, zdravje. Nee nesto specijalno
Нешто и од мене аматерско за искачање. Полека пробувам со сенкиве пошто некако немам фат за оваа работа. Карминот е малце размачкан ама од јадење, пиење не го поправив ме мрзеше ова е на крајот веќе и затоа. Се извинувам однапред.
E mi pominalo vremeto za redaktiranje sum zaboraila da pisham i za beluzlavive tocki od prljavo ogledalo se, ne se od mene haha. Ne im zacistiv na lugjeto da ne me citiraat ovde poedinci za sekoja nevnimatelnost pri slikanjeto
Преубаво ти стои карминот. И јас така те замислував, нежна и природна. @1209 Игледа само јас немав видено твоја слика. Преубава, и супер шминка. Карминот ти стои предобро, и не можам ни да те замислам со подолга коса. Имаш баш лице за ваква фризура.
На сликата одблиску веѓите не ми се средени, само сакав одблиску да ви го доловам тушот. Навистина сум воодушевена од бојата,а за трајноста и размачкувањето воопшто да не правиме муабет - бидејќи тука не постојат тие два збора.
При сликање го видов белиот молив не разнесен на окото па благодарение на сликата го средив тоа. Аа и се извинувам за веѓите хаха др пат повеќе среќа..
Long time no see Мислам дека нема потреба да кажам дека во живо боите се далеку поинтензивни. На пример, најтемната нијанса овде ми е темно кафена што ќе ја видите подолу на сликата во спојлер. А овде делува многу посветла. И изгледа како само една боја на сенка да сум ставила, а користев четири Спојлер: Шминка 1. Авон палета за веѓи 2. Luxe маскара 3. Сенки Yolizul (подарок ми се, шпанско производство, ги има и по нашиве парфимерии, мене баш ми се погодија) 4. Seventeen палета silver&gold 5. Golden Rose туш за очи 6. Max Factor Facefinity 3in1 течна пудра 7. Essence all about matt коректор 8. Avon 3D испакнувачки кармин (нијанса Revenge) 9. Techic руменило 10. Avon Ideal Shade камена пудра
После долго време еве ме пак. Посакувам да имав подобра камера на телефонов за поубаво да се доловат боите и шминката на очите.
Едната слика е одблиску. Другата ја ставам бидејќи на неа повеќе се доловени боите на шминката. Пс: Бакнеж давам на сликата не прам duck face. Just for the record.