Секоја чест, преубаво си нашминкана Кои сенки имаш користено? Баш ми изгледаат убаво на око, а делуваат и како добро пигментирани.
Glasses makeup Макар што секогаш носам леќи, ама сакам да експериментирам. Имам ставено темно плава сенка и бело моливче на внатрешниот дел од окото, само што не се гледа убаво на сликата Ама ептен ми беше тешко да се сликнам, стаклото постојано ми правеше рефлексија.
Шминката ми е после денешната прошетка. На втората слика може да забележите дека коректорот и пудрата се собрале под окото.
Спојлер Kvalitetot na slikive e of mori majko. Karminot e preubav so se molivce, posebno molivceto. Epten sum zadovolna, samo sto tuka e pedeset nijansi na rozevo Vo zivo sekako poubavo izgledat.
Luge izvinete, neznam sto naprajv, netot me zezat nesto I izgleda mesto da sredam nesto okolu tekstot jas slikata ja izbrisav a nemozam da ja prikacam pak bidejki rokot za redaktiranje pominal. Eve za sto stanuva zbor Спојлер
Го нема, нема ништо тука од Yves Rocher, барем јас не сум видела. Имам користено нивна течна пудра, една од најдобрите за мене. А Yves Rocher ако не се лажам е една од најстарите козметички куќи @koritsaki ги има ли во Грција ?