пудра Alverde Cover and Stay руж Alverde Apricot моливче сиво Gosh маскара Catrice моливче за веѓи Essence сенки Artdeco кармин Loreal
@LaraSolare преубаво ! Нашминкана си баш професинално, кој знае можеби и си професионален шминкер . Се надевам ке поситраш редовно во темава, уживам кога гледам убаво нашминкани луѓе како тебе, се гледа си вложила труд .
@LaraSolare , @Ginger^ Preubajj! Спојлер Спојлер: P.s Si go gledam sega razmackanoto Jas ne sum jas ako na slikive nemam po nekoj falsh!
Палетите за контур ги нарачав преку една девојка, да ме утепаш не ми текнува сега баш од каде. А the balm ги има и на алиекспрес и на и-беј има фалш и оригинал.
- Artdeco пудра ( на претходните слики имам користено Ревлон ама сеа малце да сменам) -Max factor panstik -Essence сет за веѓи -Essence greys палетата -Еssence highlighter -Lancome grandiose маскара -Max factor бронзер -Golden rose lipstick 11
И јас би сакала да ги знам производите кои ги имаш користено Ми се допаѓаат многу работи, од нијансата на карминот, хајлајтерот, златната сенка на средина од окото...
Имам ставено mac highlighter . Карминот е на lancome 3818 мешано со моливче на mac . Хајлајтерот е на mac, и за очи имам користено mac пигменти мешано со сенка nyx.
Loreal на блиц ме прави дух бела. Па затоа толку нападно ми делува шминката. Еве со и без блиц. Не се форсирам додека не ја потрошам оваа не купувам дрига пудра.