Си ја копирала од некаде, сигурно затоа.Инаку обично после копирањето некој ден ја снемува,а вака незнам зошто.Јас од фб кога пракав така ги немаше.
Прекрасни девојки. П.С Само мене ли ми личат @mirandaa i @macka91 .Последен пат кога ја видов мачка мислев дека е миранда
Ми личиш на Гавазова хахаха. Те молам само не се цртај до крај на окото од кај носот воопшто не ми се допаѓа на мене многу вештачки ми делува така. Немој да се навредиш, ти и онака убаво се шминкаш, и секако линијата на тушот да не биде толку дебела. Убаво си го извлекла на крај тушот и си ги вклопила боите. Убави црти имаш на лицет.
Бубаче како што кажав со вакваа јака шминка не би испаднала од дома ова дома беше шминкано од досада, како што гледаш и косата ми е така направена, немаше шо да правам па си реков ќе се шминкам, и морам да ти кажам не личам ич на Гавазова сепак фала на комплимент
Извини не сум се уклучилa порано,немам црни веѓи. А користам гел од нукс. Би сакала @Rose96 @marama @lovemme да се активираат на темава.