@Idealista @crazylady Ви блaгoдaрaм @buba4e89 Не , ни сo рoзев ни сo жoлт некoјa среднo беж нијaнсa е. Oвaa нијaнсa е мн сличнa дa кaжaм истa сo Revlon 150 buff.. Инaку oвaa пудрa некoи феминки ми кaжaa декa пoвеќе не е вo прoдaжбa
Палетава е СОН! Супер си @koritsaki, ова ми е омилена твоја комбинација на бои - и сенките преубаво ти стојат и карминчево е полн погодок!
Мене дали вака од телефон ми се гледа кај брадата како розев подтон,инаку знаеш дека си ми најубава. А и палетата баш остава боја. Инаку 150buff е многу светла нијанса.
Еве ме мене пак Спојлер: Kористени продукти Лице -Revlon Colorstay пудра -Make up forever HD транслусцентна пудра -MAC ProLong wear коректор -Calvin Klein One руменило -Becca Champagne pop хајлајтер -Kate Von D Shade+Light сет за контурирање -NYX фиксатор Oчи и веѓи -Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade:Ashbrown -Smashbox photo finish база за сенка -Make up forever М846 Artist shadow за блендирање -Nacked 1 палета,нијанса Nacked за блендање -Estee Lauder темно виолетова/тегет сенка за блендање -Sephora Fairy princess No.31 сенка на капакот(сенката е со глитери, но глитерите секаде отидоа освен на капакот,ужасна сенка не ја препорачувам,ми отвори работа да се бришам само додека се шминкав) -Classics matte mono eyeshadow 06 на капакот -Gosh туш -Impala Silicone eyeliner 01 на долниот дел од окото -Benefit They're real маскара Усни Flormar Waterproof Lipliner No. 205 MAC Satin Captive A45 кармин
Од golden rose е Овој, само ме нервира што на секни не остава баш убаво боја, треба да се помачиш малце
Не е лоша,незнам зашто се гледа така,секако тоа не мора да го сфатиш како критика туку како општо прашање. Морам да напоменам дека сликите од пц и тел различно се гледаат, веројатно поради балансот на бои.
Незнам зошто од предходната слика имаше 4 други идентични слики па морав да ги избиршам. Шминкава ми е од денес, снимив и туторијал ама не ми се допаѓа, ќе го преснимам па ќе го ставам линкот тука.
@koritsaki е една од ретките девојки кои знаат да прифатат и забелешка и критика на конструктивен начин. Затоа си ми омилена во темава, и има огромно подобрување во начинот на кој се шминкаш баш поради тоа што прифаќаш мислења. Инаку @Rose96 - волшебна. Инфо за карминот?