@Rose96 не ти правам лице, сум те критикувала ако не си ми по вкус и тоа тука е демократско право. Она што сакам да ти кажам тука е дека имаш убава насмевка, тоа прво го забележав и мене ако некоја девојка ми се види убава ќе кажам убава е, што значи на сликава си убава. Што се однесува до шминката т.е. до очите мене ми е 50-50, но затоа карминот и забите ми се допаѓаат посебно Самата слика те прави убава девојка. П.С. Не ги крати сликите, сликај се вака од далеку е многу подобар ефектот.
@koritsaki се подобра и подобра. Палетата е преубава. @kim.k @LaraSolare мн убавоо. @Rose96 те забележав баш на инстаграм,преубаво. Ептен ме бендисува карминот.
Не немам некое видео по кое се шминкам, само пракса и ќе се научиш. Мене овој тип на туш најмногу ми стои
Знаеш дека веке ти имам кажано да се занимаваш со топ моделство каква е пудрата што ја имаш нанесено ?
@anakonda88 хахах фала ти Инаку сите производи што ги имам котистено се од Севентин козметика. Пудрата е velvet natural.
@Rose96 Обожавам уникатност, особено кога е исполирана со професионалност. Во модата, особено ми се допаѓаат камелеоните што во било кој стил се менуваат совршено и ја играат било која улога одлично. Тоа е што сакав да кажам, инспирирана од последната слика. А очите, како морски џамлии ти светат . п.с Се надевам дека ќе го земеш првото место на натпреварот. Сепак, реално кој друг го заслужува?
@Summerlover и сите други што ми напишавте коментар ви благодарам многу ептем ми значи. Инаку за натпреварот мислам дека не ни влегов во втор круг за жал, а и не ни направив друго слики. Ке има други прилики се надевам.
Роуз за кој натпревар станува збор тој модниот или некој друг е овој? И нема ли се' уште гласање, линк? p.s bukuroshja
Мојата шминка низ слики, за повеќе можете да ме најдете на www.instagram.com/alekkpotter или на youtube
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!! Знам дека во темава порано имаше дискусија за некој си фамозен "брк" ако видите нешто, однапред кажувам - гајле ми е Причината е што порано имам пробано дур ми се вака ептен малку подраснати да ги издепилирам и си одрав кожа, така да чекам малце кога ќе ми потфати лентата. Не ризикувам пак да шетам црвена цела недела. И плус сликано е од блиску со блиц и тоа што во живо не се ни познава овде е по воочливо.
Тушот не ми беше крив така изгледа ваљда од аголот на сликање.. ПС: Џабе новиот мобилен пак ср*ње сликите се