@kim.k прекрасна си, и да не го прочитав твоето „предупредување“ немаше ниту да забележам нешто од твојата убавина и бај д веј, не се замарај, на сите ни се има барем еднаш у животот десено да не си го средиме „бркот“
Фала ти Ама јас сепак си пишав за да не се објаснувам после со 10 коментари @s1a1n1d1r1a1 што кармин имаш ставено?
Golden rose velvet matte broj 20. Многу е потемен во живо, а тука имам ставено и бордо моливче од impala 223.
Од вчера од свадба Kвалитетот на сликата е дискутабилен ,најмногу поради тоа што немам погодно осветлување кога се сликам ама тоа е Спојлер: Користени продукти Лице -Smashbox photo ready прајмер -Estee Lauder Maximum cover течна пудра -MAC pro long wear коректор -Kat Von D сет за контурирање -Calvin Klein One руменило -Becca Champagne Pop by Jaclyn Hill хајлајтер -Max Factor Creme Puf камена пудра -NYX matte finish фиксатор Oчи и веѓи -Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade:Ashbrown -Smashbox photo finish база за сенка -Make up foreverМ846,М738 Artist shadow за блендирање -Nacked 1 Urban Decay палета, нијанса Nacked -Stila metal foiled eyeshadows,нијанса Kitten -Flormar црна сенка -Gosh туш -Impala silicone eyeliner црно моливче -Benefit They're real маскара Усни -Zerva Royal Red моливче -Estee Lauder barely nude 46 кармин
Јас слабо ги отварам ваквите теми, ама дојдов сега за да си барам маскара и офф топик морам да кажам дека @kim.k и @LaraSolare ми се препрепрерперепреПРЕКРАСНИ! Ептен необично убави црти ми имате.