Фалааа.. Карминот е буквално истиот погоре што го имам напишано, Golden rose velvet matte broj 20. Заљубена сум сега во него и постојано го користам. Иначе имам црно моливче блендирано како омбре затоа изгледа потемно. Во живо секако поубаво изгледа.
Најтешка работа на цел свет ми е да се воздржам од темната линија на тушот за очи и за промена да оставам само на едноставноста на smokey eyes. www.instagram.com/alekkpotter
Прв пат поставувам слика во темава и многу веројатно последен зошто секојдневната рутина ми е прилично иста т.е. досадна. Тогаш кога посветувам повеќе внимание на шминката обично или светлото не чини или немам време за сликање. Ова од вчера и денес... Спојлер
Спојлер: Користени продукти -биотен цц крема, сенки-all about chocolates essence, моливче за уста- satin mauve essence, маскара-alverde
девојки преубави, сакав само да ви пишам дека денес објавив нов туторијал на мојот јутуб канал. ќе ми биде ептен мило ако го погледнете и го споделите вашето мислење со мене. туторијалот е за smoky vampy изглед кој според мене е одличен за оваа сезона. .. како ви се допаѓа?