Имаш видеа на инстаграм и на јутуб. Јас така се научив со вежбање, лани постојано секој ден се шминкав вежбав,меѓутоа и критиките овдека ми помогнаа да се подобрам. Инаку има и шминка тука која не е добра. Ти благодарам.
Има знам, ги гледам ама и нуклеарна физика ми е полесна од нанесување сенки. Иначе какви четки за сенки користиш?
Спојлер Од кога се изнасликав,од кога почнаа очите да ми солзат од блицот се разочарав. Зошто ? Бидејки не ставив виолетова сенка а на сликиве е таква бојата. Ја имав ставено бордото сенка од catrice матот,бела и црна боја. А баш на @rainbowec и кажав дека ќе поставам слика да види каква е сенката. Не дојде баш како што сакав, требаше повеќе да сенчам . Спојлер Кој сака нека ме следи на инстаграм. https://www.instagram.com/loveeee.makeup/
Четките ги нарачав од и-беј скоро две години ги имам,ајде кога ќе бидам дома ќе ти сликам. @lovemme дефинитивно треба повеќе сенчање на крајот. Неможам да доловам што бои си мешала,но гледам дека се доста пигментирани. П.С. Сликај се од далеку ефектот е подобар.
Искрено многу ми се допаѓа твојата шминка ама мислам дека треба да обрнеш малку повеќе внимание на веѓите. Добри се ама имаат потенцијал да станат уште подобри.
Mene momentalno mi e vakva,no poveke mi se dopaga novata frizura,prodolzi da stavas sliki od tvojata sminka,prekrasna si,a ako ne ti e tesko mozes i pod sekoja slika da napises koj proizvodi gi koristis ili da staves slika od niv(ako ne vi e tesko i na drugite sto objavuvate sliki)
Послаб квалитет на фотографијата, имајте предвид дека е сликано со предна 1.2 мегапикселна камера и тоа на послабо светло. Спојлер: Слика