Светлото е ужасно и со предна камера не можам да извадам кој знае колку квалитетна слика. Спојлер Спојлер: Користена козметика Кармин Seventeen Matte 13 & Essence Lip liner - Honey Berry
@Kukla994 Мн убав бадемаст облик на окце..Блазе тебе,секој стил на шминка ти одговара! @senza.parole Мачко преубава си!Само една забелешка за контурата и ружот..Со црвен кармин некако ми е многу.. @koritsaki Се подобра и подобра стануваш! Само веѓите на почетокот повеќе сенчај ги да не е вака ептен како пресечено..Но се на се супер! Да се редактирам.. @sakajteme дури неверојатно ми е колку е добро изведено!Се си мислам дека ги вадиш сликите од некаде на нет
Бидејки имам мн ретки и кратки трепки на горниот капак ми препорачаа овде и во еден салон да користам водоотпорна маскара. Овде на сликава ja имам ставено gordani -oriflame водоотпорната. Не ме бендисува баш, не ми се свиѓа четчето.
Благодарение на Estee Lauder Шала на страна, чиста ми е кожата - го поминав пубертетот многу одамна, а за тенот дефинитивно не можам да си ги препишам сите заслуги
А на уста што имаш ставено? Преубаво изгледа, мат ама сепак не суво. А бојата е преубава, совршено ти одговара со тенот.
@marama Златно правило за усни ми е прво течна пудра па потоа мочивче низ целата усна и не ми мрда долго време. Моливчето е на Golden Rose, waterproof no.56 самоостречко,ги имам сите нијанси од оваа линија и топло ги препорачувам.
Јас не можам да ги отворам големи сликите, ептен мали се.Де ако сакаш стави ги во голема верзија.Баш сакам да го видам карминот.