На сликата нема ефекти А од сенката на очите за жал немам слика одблиску. Ама не е нешто многу посебно светло кафена сенка на целиот капак златна на почетокот и тенка линија туш и тоа е тоа
Јас до сега не сум имала проблем и ќе ти кажев дека ми е чудно тоа што ти не успеваш да ги залепиш се додека не увидов кога пробував на една другарка. Најверојатно некои од трепките на Аура имаат подебела основа и се погруби или доколку претходно се користеле со друг лепак и не биле исчистени навремено, плус неправилно складирани изгубиле од еластичноста па не може да се залепат со лепаков. На другаркава трепките не и беа полукружно ставени во кутијата (се надевам ме сфаќаш како мислам) туку само извадени и ставени онака право, плус помало око и никако не успеав да и ги залепам со овој, а после со на Аура лепакот што е многу погуст и помасивен немаше никаков проблем. Пробај на скроз нови трепки (во случај да не си пробала) и не чекај премногу да се исуши лепакот зошто не се згуснува како другите туку при допир со кожата лепи и се фиксира малку покасно што всушност ти дава време да ги поместиш лево или десно доколку не си ги поставила добро од прва. Се надевам ќе успееш следниот пат Го нарачувам од www.iherb.com за 6$
Ama taka crtani ok mi se no gi rastam msm pogusti da se da nemoram sekojdnevno da gi crtam,no nekako ne sakaat a sakam pogusti ko sto mi bea fala ti
Лепакот на Аура ми е најчудното нешто на светов. Го имав безбојниот, кој беше густ и лесно се сушеше, ама дека го биваше да залепи нешто, не го биваше. Сега скоро го начекав на попуст и решив да му дадам уште една шанса, овојпат го земав црниот лепак и можам да кажам дека сум пријатно изненадена. Да, редок е како вода ама барем си ја врши функцијата и дури едвај ги вадам трепките. На мене имам приметено дека колку повеќе ги поместуваш лево-десно, дејството на лепакот се губи зашто уште не е исушено и се пренесува на окото повеќе отколку на трепката, па затоа краевите најлесно се одлепуваат.
Bas prasuvav za trajno ova tetoviranje bea vo razni boi i izgledaa ubavo ,taa e cena, ima i nijansirano vidov,ako mislese za podrugo trajno togas moja greska
Oo ne sum razmisluvala za takva trajna sminka,mislam deka nemam hrabrost za taa hehe.prasuvav za molivce za usni,obicno od avon koristev ama ne mi se nesto mn trajni. sepak ti blagodaram.vo sekoj slucaj interesno e i toa da se razgleda.
И мене тaa трaјнa шминкa не ми се дoпaѓa, мнoгу вештaчки ми изгледa Туку прoбaј oд мoливчињaтa нa Есенс мене ми се супер
Маскарава прв пат ја користев вчера и можам да кажам дека за прв пат не ми се допадна баш.. единствено што ги прави убави и црни трепките , четчето е многу големо и не е пластично , ретко користам такви маскари ама ќе видиме понатаму како ќе се покаже инаку од палетава имам користено од првиот ред - третата сенка , и последниот ред втората по ред сенка и темно црвената (боите ко по обичај ноќе не се гледаат)
Во живо шминката беше многу поубава. трепките повеќе се познаваа исто така и моливот, ама од блицот се намали интензитетот на шминката.
Mozebi sum off ama te molam kazi kakva farba za kosa koristis?Inaku ubava ti e smenkata i imas prekrasni crti na liceto
@ANGIE1 на втората слика имаш ставено вештачки трепки или си ја поправала сликата на taaz? Немој да се навредиш нешто, многу ми се нереални на втората слика со оглед на првата. Карминот ми се допаѓа кажувај бројче и марка? Иии, прекрасни очи.
@buba4e89 да вештачки се , и мене ми изгледаа малку како нападни големи ,, ама не ги купувам више,, карминот покасно ќе ти го сликам затоа што нема ни бројче ни марка ,, од маалска продавница го зедов ...