Too faced chocolate bar ,Oд сефoрa јa имaм земенo oд Грцијa Мнoгу е дoбрa, мирисa чoкoлaдo и вреди зa пaрите
Еден совет...потруди се во иднина опавчето од тушот да се движи во иста линиjа со краjната точка на веѓата, за да се отвори убаво погледот и похармонично да изгледа.
Го има во Шатци околу 350ден. За подочњаци е супер, многу природно изгледа и не ми се собира како брчки. Нема покривност како тој на Артдеко али сепак е сосема солиден.
Знам дека сум офф ама некако највеќе се соживеав со оваа тема па ајде кажете некоја подлога за пудра против пори и брчки, освен онаа на Фреш Минералс. Инаку во Космо имаат некој нов бренд баш денес го видов, имаат и тие некоја базичка околу 500 ден беше па се мислам зошто на неа пишува дека е за мат ефект
Прајмерот Фејсфинити на Макс Фактор. Не знам кај се продава, не знам ни цена во Мкд но, ако го најдеш, ти го препорачувам. Може некој што знае, ќе сподели.
Mislam deka go koristi @Petra777 pa ako moze neka ti odgovori od kade go kupuva,bas deneska postavi slika od nego vo temata'top 5 proizvodi za lice bez koi ne mozam'
Bas sea go procitav na negativnata lista bese ovoj,proizvodi koi ne bi gi kupile ,mislam kozata igra uloga,na nekoj tip odgovara kaj nekoi ne..
^ И дa сaкaм не мoжaм дa гледaм вo веѓите, нaпрченaтa устa гo oдвлекувa внимaниетo. Уште е филм oвa? Пoсле тoлку исмејувaњa не ви дoјде пaметoт?
Ја напрчила устата..и што? Која е целта на коментарот? Со тоа што исмејувате некој како застанал на слика повеќе кажува за вас а не за неа. И иначе ми се свиѓа како е нанесен тушот и баш имаш слатка фаца
^ Не ме интересира, ако толку и смета дак фејсот и напрчената муцка не мора да гледа.Целта беше тушот,али како и да е. Фала ти иначе.