Никогаш не сфатив зошто луѓето осеќаат потреба да коментираат секогаш,и секаде за работи кои не им се свиѓаат лично нив ... Па нели може да скролнете надоле и да занемарите ? Ако е за убаво,за арно искоментирајте ... а ова за што е ? Никогаш не сум се замешала, ама сега осеќам дека треба ова да го споделам... На кој му се плука и вака и така ќе најде за што. Макар и да не е основано тоа. Поздрав
Фала ти многу. Ее само колку драгоцено време имам потрошено и колку пати сум се правела панда во очите додека да се испраксирам и да стигнам до ова ниво,комедии.
Многу ми се допаѓаат боите горната шминка, кои палети користеше? Но, втората слика не ми е јасна, повеќе од очигледно е дека е правена на YouCam Makeup, и го знам тоа од причина што ја имам апликацијата и знам како изгледа лице правено на неа. На темава поентата е да се покажат лични дела, а не туѓи или во овој случај темава не е да се брукаме со повеќе од очигледно правени слики.
На горната слика имам ставено од сенките на авон,а втората слика искрено повеќе ја ставив заради карминот тој не е правен со никаква програма ..иначе така ми дојде да ја ставам таа слика не за да покажам нешто.. Немам проблем да ставам мои слики ете ставив подоле .. Поздрав
одамна не сум поставила сликче девојки засенувате со својата убавина. Квалитетот на сликата ужасен сликан навечер поради лошо светло не се гледа којзнае што. Предна камера крива за се плус тоа ич не ми бива за селфи
@Mama25 прекрасна си, преубаво ти стои црвен кармин Со новата маскара на Maybelline Lash Sensational Intense Black што е одвратна за сите пари. Ја чекам да се подзасуши малку пред да и дадам втора шанса. Останатото е: Пудра Estee Lauder Double wear Коректор Maybelline FIT Me Камена пудра Rimmel Stay Matte Бронзер Essence blondes + Essence eyeshadow, My favorite tauping Руменило Catrice - Love & Peach Хајлајтер FamousX - Mariah Туш Essence Matte Кармин Essence - Barely There Спојлер
@frosyGrc Видoв сликa oд тебе без шминкa и мoжaм дa кaжaм декa тешкa шминкa тебе не ти стoи, те oгрднувa, те прaви пoстaрa. Прирoднo убaвa девoјкa си и мислaм декa требa дa негувaш прирoден стил, минимaлнa шминкa кoјa сaмo ќе ги нaглaси твoите црти.
@Mama25 Еднаш мислам дека кажав дека најубава од цела тема си ти.Засенуваш. @mirandaa Морам да ти ја пофалам шминката.Подобра си за разлика од пред 2-3 месеци.Каква фарба имаш, дефинитивно ти го освежува цело лице.И карминот и сјајот ме интересираат. @frosyGrc Освежување си ми на форумот.Убава си многу, имаш убава форма на фризура. Еве нешто од мене, колку да не сум офф - топик. Подочнаците страшни ми се.