Ти благодарам. Се работи за овој кармин. Сјај немам ставено. Не сум ги забележала до сега овие кармини кај нас.Од Шведска го купив јас .Но многу се добри, хидратантни и трајни. А за фарбата, да и мене ми се допаѓа сјајот кој го дава. За Сајос се работи инаку. Прилично се изненадив од квалитетот и тоа што не ми ја оштети косата ниту малку.
@marama и @macka91 ви благодарам девојки на комплиментите ептен значи кога е од убави девојки како вас @Winter Lady мила ти благодарам лепото на убавите зборови и го разубави денов и ме засрами Секако убаво е на душичката кога ќе прочиташ убав коментар,но тука има преубави девојки јас не би можела да одберам само една. Фемина зрачи со убавици @Artemission ретко користам ваква нијанса на црвено посебно во последно време иако ми е една од поомилените. Често ми сугерираат да одам на посветли нуд нијанси кои јас и не ги преферирам толку зошто сум ептен светла И ти благодарам на убавите зборови,секогаш си прекрасна и имаш преубава кожа,треба да ни ја откриеш тајната во некоја од соодветните теми.
Знам дека пудрава е потемна од што треба , досега од нијанси на Буржуа ФП 52 и Ревлонот 150 buff ми се погодиле најмногу и не ми оксидирале.. оваа на Есте или оксидираше или е потемна,,ама ипак готово завршува имам за уште еднаш да ставам + Sephora party box palette
Фала.. Не е фотошоп,со предна камера е сликано и ефект има од телефонот целата слика и така испаднало инаку имам зелени очи
со бjути се сликаш немаj гаjле jас само мисла кажав и како што кажав погоре фотошоп е додадено зелено минимално да не е апла ,нема веза уживаj ,а би сакала да видам и друга слика од твоите зелени очи баш убави се зелените очи
Разгледај низ другите теми , имам уште неколку слики па може тука повеќе ќе ти привлечат внимание моите зелени очи. Инаку не ми смета тоа е твое мислење и немам намера да те убедувам да го промениш..Поздрав
Неможам да барам низ темите за едни очи ,а не е една тема,(мислев за слика тука кога ке поставуваш и тн.) Поз
Може Моливче за усни да не ти е Golden rose dream lips lipliner 520 имам такво баш исто на усни , а ако е карминче пиши ми како е за да си го купам
Марама,многу ти е убава шминката! И морам да ти кажам дека имаш некоја посебна убавина некако Стално те следам и во модни критики,прекрасна си!!