Уф, колку само сакам да ме прави постара, да си личам на годинките што ги имам Инаку ова е малку поекстремна шминка, инаку за секој ден не ни користам сенки, тушот ми е најверен другар Еве повели да видиш како тоа изгледа
Пробував нешто за омбре уста,вака ми излезе.. прв пат го правам ова ама ај ќе се научам Иначе поубаво изгледа во живо. Имам ставено: Rouge Edition Velvet Bourjois - мат кармин (бројче 07) Бело моливче на essence Молив за уста на Голден роуз слична боја како со карминот
Истото сакав да го кажам ама да не бидам погрешно сфатена. И јас имам мака , дебели не ми стојат , ни сега како што ми се не ми се допаѓаат моиве ... а веѓите се круна на цело лице .. Па ако знаете некој што чупка во Ск , препорачајте
Не можам да ја видам фирмата и бројчето, да знам да го земам ако случајно го видам некаде- ми се допадна многу нијансата.
Преслатка си ми ! Јас ако не ставам по истакната шминка ме прават 18 годишна, до хороскопот ќе да е -вечно дете , така да те разбирам ... Го нема гоментарот , Г-ѓата го пријавила , секако ми убава ... Фреш бјути.
Да ти кажам од фирма пишува само romantic beauty а бројче нема ,го купив во тетово во една продавница , ама знам дека ги имало и низ бит пазар , другарками имаше , ако си од скопје според сликата би требао да го најдеш , небарај продавница со производи од марка ,, барај во локалните продавници . незнам од каде си ја од тетово сум да можам одма ти го давам
@ANGIE1 Леле око машалааа!!!Ептен си слатка! А инаку карминчињава се ептен ефтини а трајни!Со влажна марамица едвај ги вадам!Единствено ме нервира доколку ако сакаш два слоеви да ставиш се познава како шлакано како нерамномерно да е нанесено.Сепак за тие пари се топ!