Предлог шминка за нова година, си играв, досадно ми беше ( занемарете ми ги веѓите, пробно шминкање беше)
Пробна пред нова година, добро е со оглед на тоа што се ставав со една eдинствена четка иначе имам ставено само сенки, без маскара
Последна за оваа година Сенката беше многу поинтензивна ама никако не успеав да ја доловам бојата. Разликата во тенот од едната и другата слика е заради светлото. Спојлер
Среќна нова, од мене денес една И ме нервира таа една трепка надоле што забегува ама не знам што да и правам
@marama гледам огромно подобрување кај веѓите или ми се чини ? Некако како повпечатливи и по истакната формата, дали си ги пуштила, дали си сменила кометичарка или продукт со кој ги црташ не знам ама баш ти се убави сега.И убаво ти прилега овој полувамп изглед. @Artemission многу те освежила оваа сенка, имав впечаток дека нјуд ти е онака комфорна зона, пријатно ме изненади со нешто различно и препрепреубаво ти стои вака, да си практикуваш почесто.Ако може и сенката да ми кажеш која е @kim.k математичка прецизност имаш кога се шминкаш.Ти си една од оние кои поставија баш високи стандарди во темава И ти ако можеш да ми пишеш која е сенката и хајлајтерот, многу суптилен а сепак си ја врши улогата како што треба.Знам имаше пишано наназад ама и така ќе пишеш за сенката па да не се мачам да барам Ииии прекрасни сте сите три, убаво вака што ве погледнав пред да се пролепшувам за вечер