Имав ставено од моливчето на Essence Honey berry па карминот погоре ( помешав зашто ќе ми излезеше многу потемно )
@LaraSolare благодарам Веѓите истенчени ми се, дури и на многу места фалат влакненца ама со сенка го средувам тоа. Најверојатно поинаку ги пополнувам сега. Те од синоќа. Спојлер: Новогодишна :)
@LaraSolare благодарам Имам ставено виолетово моливче одоздола одоздола како база на Golden Rose и ги користев виолетовите сенки на W7 од палетата In the night (плус други неутрални и црна сенка). Малку се изнамачив со блендањето зошто испадна дека моливчето е многу лепливо и ми ја собираше сенката, тек после ми текна дека имам и на Maybelline color tattoo лила нијанса што проверено е подобра како подлога. Новогодишна слика и од мене Спојлер
Бубаче, лицето е сега многу (по) убаво. Освежено некако, чисто. Сега тоа што го користиш, подлогата и пудрата, ти се многу погодени. Ревлон колор стеј? @kim.k совршенство!
Комбинирана/мрсна. Има и други за нормална/сува, комбинирана/сува мислам, ако грешам нека ме исправи некоја. Мојата е за комбинирана/мрсна.
Претходно пишав во друга тема дека сум најзадоволна. Вчера ја пробав и не светнав цели 6 часа дома кога дојдов требаше да ја измијам, веројатно подолго би траела од 6 часа. Покривна е, не се копира на облека. Вреди за парите, ако ја купуваш купи си ја во Зегин 749 денари е, а во космо е 870 денари па можеш во космо да си пробаш тестер. Совет плус за да одбереш соодветна нијанса пробај на врат.
Супер е темава, ќе постирам и јас нешто деновове. Само мислам дека сликите треба да бидат без ефекти, блур и слично, а во многу се забележува ако се загледа човек. Разбирам за инстаграм и фб, али тука би требало да бидат реални.
Да точно ,само многу се сликаат со бjути и затоа кожата на лицето изгледа убаво што во реалност е подруго ,а на некои им се скроз фотошоп ,се познава слика директно ,а за матното, тоа зависи камерата подесу ,пример каj мене кога на коцката притискам и се обележува коj дел да го слика чисто ,другиот дел се заматува ама не многу ,скоро ич . Еленче сликаj се мила и биди почеста во темава со сликички P
Koga vejgata bi bila na krajot povisoko iscrtana sprema okoto i senkata kako sto ti e,barem malku i ostro bi bila uste pojaka slikava ,i vaka e mnogu dobra