Кога користиш пудра секогаш изедначувај ја со вратот, стави и на врат па помини со четка. Ко што гледам си бела, а си ставила темна пудра. Горе кај веѓата треба да оставиш малку простор, вака не е лошо но мене ми е многу натрупано. Ми се допаѓа карминот и бронзерот како ти е нанесен.
ееех еве таман тема ко за мене. долго време работам со шминка, претезно цртање вегино и се останато. дома имам салонче и доагат девојки за средување па... имам доста за во оваа тема еве нешто мое
Мене ми е преубаво. Очите,карминот прекрасно... Менхетен е тешка пудра според мене,покривна но доста тешка. Пудрата ти е утната знаеш. Се друго е многу многу убаво.
@Teodor`s mom веѓите ти се ептен тенки и само ко чудна линија тешка. Не се баш добри. @christinnn морам да те пофалам тебе. Баш нежно си нашминкана ама таман. Тушот И многу си убава, не верувам дека има шминка што не би ти стоела
цртахи со долготрајно моливќе за веги... маче до толку и не се баш тенки... ептен на една две слики и тоа малку по стари се тие, сега веке не ги правам толку тенки.. но во принцим и така ми се тенки и ова цртање изгледа вештачки а замисли па уште повеке да треба да ги здебелувам....
имаш мила сегде. јас дека сум зачленета во авон- од таму најчесто купувам. но имаш на голден роус, орифлејм итн итн...
Ok fala ti,jas kupuvam no dosega nesum sretnala dolgotrajno a moz i ne mi kazale a bas sum se rasprasuvala dali imaat sepak fala ti
Значи шминкава и е повеќе од одлична, сметам дека и нијансата на пудрата и е погодена, воопшто не е потемна, а и не сфатив некој коментар во врска со веѓите имаше но уште не можам да сконтам што сакаше авторот да каже. Во секој случај браво девојко, продолжи вака
Јас мислам дека не и е толку утната нијансата, колку подтонот на пудрата. Ама сепак па слика е, може во живо по друго е. Како и да е мене стварно ми се свиѓа како си се нашминкала @MissAlena се гледа дека знаеш што правиш
@MissAlena Браво! Бев убедена дека козметичар те има шминкано, вака ја шиеш и Алена Шишкова најискрено. Ми се допаѓа.