Ким и јас ретко кога себе се сликам а не па шминките Moжеш и да пишеш ако не те мрзи не мора да е слика @One.Moment и ти имаш прекрасни густи веѓи , не е лошо да ги оцрташ колку да се добие јасна убава форма.Јас моите по 10 минути ги тинтрам некогаш, вака кога ќе видам убави густи за мерак само да ги поднацрташ, гревота е да не се истакнат
@One.Moment и ти имаш прекрасни густи веѓи , не е лошо да ги оцрташ колку да се добие јасна убава форма.Јас моите по 10 минути ги тинтрам некогаш, вака кога ќе видам убави густи за мерак само да ги поднацрташ, гревота е да не се истакнат [/QUOTE] Во право си, само не сум навикната да ги цртам многу веѓите, ама ќе се потрудам и јас забележувам недосататоци
Овој пат е од подалеку па исечена, почна камерата да не ми се фокусира убаво од блиску па ме мрзеше сто пати да се сликам. Иначе на устата си ставив црно моливче и од моливчето за уста на nyx нијанса mauve и баш ми се засвиѓа бојава На очите имам само од катрис палетата, таа од белаоги(ваљда правилно ја кажав) имам само руменило ставено.
Ајде бе па и ти немора оправдание да даваш.Па и да си ставила некој ефект што има врска па некогаш е интересно и нешто ново да се види
@kim.k супер шминка, супер чисто лице Да те прашам, како си задоволна од пудрата на аура и дали е за мрсно лице? (екстремно мрсно лице )
Ако мислиш на cover ме не е за мрсно лице. Јас ја имам и некако е многу густа, убаво се погодува на лице ама за комбинирана кожа е повеќе. Ако твоето лице е само мрсно, мислам дека не би ти одговарала бидејќи за помалку од 2 часа ќе светнеш, јас светев за 3-4 часа. Инаку ким користи Ревлон,ако не се лажам. Извинете, што се убацив вака.
Oвaa втoртa сликa е сo блиц , не се сликaм честo вaкa зaштo белa излегувaм мнoгу и дa сo зaднa кaмерa е сликaнo
Blagodaram mssunique Bi sakala mislenje okolu nijansata na pudrata dali mislete e ok ili e nekako svetla? Se mislev pomegju ovaa i 180kata. No na kraj ja zemav 150kata. Se mislam dali da ja zemam 180kata pa da gi mesam dvete? Ili da prodolzam so ovaa nijansa? Vaka ne se dvoi od vratot samo so blic sum svetla na slikite
Само на втората слика изгледа светло, може и ради блицот да е. Ако има спф пудрата и тоа дава бел отсјај при сликање. Мене ми изгледа добра на другите слики. И да, многу убаво изгледаш
Срцка и мене со блиц ми двои на сликите, тоа е така кога сликаш одблиску со скоро секоја пудра. Така да продолжи си со оваа нијанса. Прекрасна си.
Trepki gledate negde? Se poznavaat vo zivo, stvarno Спојлер: Ps Slikava e od internet ama isto vaka znam da stavam tus.
Немам пудра на аура.. да не мислиш на тоа illuminate me што е? Иначе овде имам ставено од пудрата на макс фактор, ама да иначе најчесто ја користам на ревлон и најзадоволна сум. Оваа на макс фактор оддамна ми е при крај па сега ставам за да ја дотрошам
@kim.k да, на тоа мислев Ок, нема везе, собирам повеќе информации за пудриве тука што ги коментирате, пошто сакам да ја сменам мојава, не дека нешто лоша, ама ете...
Тоа на аура е илуминатор Можеш да го мешаш со пудра, или да ставиш над неа, има дискретни светки и дава убав сјај
Женски малку сум надвор од тема ама овде најпосетувано е па да прашам каде можам да ја најдам четката за блендање сенки од Аура?Во ДМ Капитол ја нема..Некаде да ја имате сретнато?
На другите слики не се познава дека ти двои пудрата ама на таа со блиц се познава дека ти двои. Пробај некогаш на дневна светлина сликај се така ќе видиш дали ти двои или не. Мислам дека ти имаш како мојот тен и дека 180 уште поубава би ти била. Еве како изгледа 180. @koritsaki