Колку нежни црти имаш на лицето,совршена си ми! Многу мила фаца имаш. Карминот многу убаво ти стои,да носиш ваква боја почесто!
По толку време ставив црвен кармин Тука ми е малку избришан ама ме мрзеше да го поправам, ова после излегување е сликаноСветам дека под светло сум наместена да се сликам. Спојлер: Користени продукти Лице -Estee Lauder maximum cover течна пудра -Calvin Klein One руменило -Kat Von D сет за контурирање -MAC prolong wear коректор -Becca Champagne pop хајлајтер -NYX фиксатор Очи и веѓи -ABH dipbrow pomade:ashbrown -Nacked 1 палета, нијанса buck за бледнирање -Stila magnificent metal сенка, нијанса kitten -Flormar црна сенка -истиот хајлајтер под веѓите -Gosh туш -Еstee Lauder Sumptuous Bold Volume маскара Усни -Impala моливче: 222 -NARS velvet matte lip pencil: Cruella
Лицето ми е чисто, а веќе имам пишано дека се сликам под светло со внатрешната камера на телефонот од многу блиску со beauty face mode.
Течната пудра е Revlon Colorstay, одоздола имам Garnier perfect blur и Elf mineral infused прајмери и Rimmel stay matte камена. На крај Elf Makeup Mist & Set фиксатор.
Елф ги нарача од некаде или си ги купи надвор од земјава? Добри ли се? Инаку не знам дали имате опција да намалите јачина на Бјути фејсот, кај мене има, (ако некој сака да се слика без филтер).
Elf ги нарачувам онлајн од iherb Во глобала сум задоволна од нивните производи, а имам пробано повеќе и ги користам редовно, прајмерите особено.
Mozes li da napises se sto si koristela za ovoj beautiful look. Ako ima nekade postirano kazete na koja strana.