Не ми прави линии, ваљда е добар квалитетот на четкава....Инаку со четка стискам два пати со пумпицата и тоа ми е доволно за цело лице. Истата количина на пудра кога ја ставам на лице нема таков покривен ефект најверојатно зошто пола останува на раце и плус ја втриваш како крема...
Шминкава ми беше набрзина за на работа, каснев, затоа и со раце пудра и сјајчето прво што ми дојде при раце. После неколку месеци прв пат ставив пудра со раце и увидов огромна разлика во ефектот, а и колешката ме примети и ме праша дали имам нова пудра па сакав да споделам и да прашам. Инаку со оглед на тоа што многу од вас ја користат Ревлон, се одлучив следната пудра што ќе ја купам да биде толкму таа. Инаку да, имам чисто лице, но суво и затоа ги имам овие смејачки брчки, инаку 25 полнам у сабота п.с не ги приметував тие линии се додека на форумов не добив милион критики
Fintata e da koristite mali dvizenja dodeka nanesuvate pudra so cetka, a za fotografiranje treba ednas vo edna nasoka od levo na desno, pa obratno kako x koga crtate. Za pod ocite povtorno nezno pominete so cetkata i ako pak ima linii tapkajte so prstite. Ne da vlecete tapkajte.
@koritsaki ја зема 33ката или така ми се чини? Ако е тој на мене многу посветло стои, можда ради тенот плус имам многу непигментирани усни. На денска светлина и без никакви ефекти (in case you're wondering). Спојлер
@Artemission Дa, 33кaтa јa нaјдoв плус стaвив пудрa вo прaв кaкo штo ми рече a изгледa oд светлинaтa тaкa се пoзнaвa нештo пoсветлa е нијaнсaтa инaку инaку е прекрaсен кaрминoт и мoрaм дa признaaм oдвaј гo нaјдoв низ кoлку кoсмo прoдaвници пoминaв
Мислам дека треба веѓите малку да ги здебелиш и да ти се позближени накај носот. И не ми се допаѓа белото под окото, без него би било мн поубаво.