Eве сум јас нашминкана за една претстава.Занемарете го тоа врвчето по очите,дел од костимот е xaxaxaxa
Eве ја мојата од вчера од свадбата...Во живо беше поубава,поцрна и се познаваше убаво преливањето. Шминките се од Орифлејм иначе. А да,и под веѓата имаше светла сенка,не се познава баш.
sweettwist - многу убаво, на првата слика што моливче имаш ставено? Како со светки да е, многу убаво си исцртала линија, ми се допаѓа ептен. И веѓите ти се прекрасни. Браво.
Фала многу Трендафилче на пофалбите...инаку тоа е туш за очи во тегличка од Авон, преубав е дефинитивно и има светки, се нанесува прецизно со помош на четкичката закосена, што е исто од авон...доколку можеш пробај го ,нема да зажалиш...поздрав
Не ми се смејте, не се тоа сенки Со кармини во разни бои го работев и маскара плус И да веѓите ми се малце несредени, ова од досада го правев
Бидејќи си се шминкала со кармини, каков кармин е овој розевиов, имаш долу ставено под окото? Преубава боичка.
Да многу е убав :Д Од мода, чек да видам која бројка е!522 липстк 4.5 грама Тоа пишува одоздола ,бела опаковка со прозирен капак Са ефтини пари, околу 80,70 ден.
Ноненце, појди на прикачи фајл(го имаш веднаш под прозорчето каде што го пишуваш мислењето) и преку опцијата browse прикачи го фајлот т.е. сликата од твојот компјутер, вака ништо не се гледа.