@fighter пa пo сите фaлењa нa фoрумoв мoрaв дa јa прoбaм Нaвистинa убaвo ги пoдигнувa трепките , a сите мaскaри нa Мејбилин се прекрaсни нa пoчетoк мaлку вoденaсти и кoгa ќе се зaсушaт уште пoубaвo ги прaвaт трепките
@Elen4e89 не сум сигурна ама мислам дека прв пат те гледам во темава Како и да е, шминката ти е одлична, но пробај нареден пат да се сликаш во поприродна поза и без duck face. Многу убава девојка си, не се "упропастувај" без потреба
Прееска си играв нешто Вака ми испаднa.. Изгледа неуспешен обид.. Имам ставено Сино и бело моливче на essence и гел маскара на essence,тоа е се.
@koritsaki, мразам да ја полнам темава со офф-топици, но ќе може ли да ми кажеш кој е карминот и кој број? Ми личи ко да е Wet'n'wild, но не сум сигурна. Прекрасно изгледа, многу убаво ти стои!
Ти блaгoдaрaм Дa wetnwild - cherry bomb е нијaнсaтa инaку ист бaш ист е сo тие мoлив кaрмините нa гoлден рoуз 03
Чекор по чекор туторијал На блогот за кои продукти ги користев http://rosee96.blogspot.mk/2016/01/teal-makeup-step-by-step-tutorial.html @The.Marilyn Прекрасна си! Баш те гледав на инстаграм одлична ти е шминката