@frosyGrc фала Иначе мене веѓите и припродно ми се дебели, и по дебели ми беа дури, во последно време ги имам истенчено повеќе. Имам ставено само моливче на есенс, и со коректор тој на катрис малце забришувам на краевите. Единствена придобивка од тоа да си влакнест е добри веѓи
Кому му кажуваш...мене природно ми се дупло подебели од ова...ама не ми стојат. Еве пред некој ден ги цртав и стаив слика овде ама ми ја преместија во друга тема...http://forum.femina.mk/threads/Тенки-или-подебели-веѓи.916/page-38#post-2659997
Ја тестирам новата пудра на Макс Фактор, со база и без база, сакам да пишам добра рецензија. Сликата е од инстаграм инаку не се користени никакви ефекти за да се направи кожата помазна. Карминот е на Аура 601 my beloved измешан со темно кафено молив. Essence soo glow highlighter Seventeen bronzing powder 02 На очите сенки од Макс Фактор Sumptuous Gold И маскара Max Factor Velvet Volume Mascara Тушот не на Импала од тие како фломастер.
Карминот е на голден роуз во црното пакување бр. 124, ама имам и многу малце црно моливче на краевите ставено