Прекрaснo Јa Имaм прoбaнo нa тестерче пред некoлку гoд нo нијaнсaтa ми беше темнa. Мислaм јa имaв нијaнсaтa nc 35 и беше претемнa незнaм сo кoјa пaмет тaa ми јa дaдoa. Кoјa е твoјaтa нијaнсa? Мислaм декa nc15 би ми е тaмaн
Имам само една забелешка кога го извлекуваш тушот гледај врвчето да ти е "остро". Така поубаво и подобро ќе изгледа, како помагало можеш да употребиш селотејп види има видеа на јутуб. Пробај па покажи ни.
Првата слика со блиц и ми двои пудрата. Втората слика без блиц и не ми двои, ја подигнав веѓата за да ми се види сенката.
Карминот на последната сликичка, луѓе немојте ве молам. Незнам кој го протна у мода али со таков кармин изгледате ко искочени од дијализа не дај Боже... Исто и темно црвениот, бургунди абе сфатете не стои на секој и никако на тенка мала уста. Хаос низ градов со карминиве. Неможе едноставно мода за кармин да има, бирајте што ви стои на тенот, косата и обликот на усните не по секоја цена виолетово и бургунди да се носело. И да, розеви тонови на жолти заби никако!
Јас така со огромни очекувања си купив виолетов кармин, го ставив на уста, добив напад на смеење од тоа како ми стоеше, па сега си стои тажно во несесер
@mims-89 Јас имам тенка уста, и дека имам бел тен ми збореа пред некоја година дека мене немало да ми стојат такви бои. Ама еве мене сега темно виолетова, бургунди и темно кафеава ми се една од по омилените бои И многу ми се свиѓа како ми стои, а и други го кажуваат тоа. И мерак ми е тие тоа што ми го збореа сеа ми викаат ама убаво сум била нашминкана. Не сум нарцис ај промис туку ете сакам да кажам дека ако имаш тенка уста не значи дека одма не ти стои нешто. Ама реално, прашање на вкус е се. На некои ќе му се свиѓа, на некој не.