@India видов дека си ме послушала и си се подобрила во врска со тушот, мило ми е и шминката ти е одлична.
Спојлер Таман и да прашам овде за линијата од тушот,дали би било добро да ја правам вака тенка или на краевите уште позадебелена? Сакам да ги истакнам очите повеќе бидејќи ми се ситни,ама некако си мислам дека ќе покрие тушот голем дел од очниот капак и ништо од замислата.
Taman e bar spored mene,stavi poveke rimela do izraz ke ti dojdat trepkite i ke ti otvori malku okoto
Имам и маскара ставено,ама не се гледа добро на сликата,друга работа е тоа што ни виткач не ми помага за трепките,не знам веќе што да пробам во врска со тоа.
Ne mi e vo red pc da ti pratev link,probaj so cetkicka so octri vlaknenca da gi isceslas i da se isusat (ima edna 3D na golden rous)posle so debela meka cetka ubavo nanesi rimela pa vidi kako ke bide
Јас само да ја пофалам @frosyGrc и да кажам дека би сакала таа да ме шминка доколку некогаш имам потреба од професионален шминкер. Особено ми се допадна косата на предходните слики па да те прашам дали правиш и фризури или само шминка? п.с.Ретко давам вакви изјави бидејќи не користам шминка често ама твојот изглед целокупно(коса и шминка) на сликата ептен ми се допадна.
Веѓите ми се зa чупaње, знaм. Инaку oвa е лилјaкoвa сенкa незнaм зaштo нa сликaтa делувa сивa и бел пигмент
Срцка излези надвор и сликај се. Инаку мене со еден туш на nyx дома на бело светло се сликам од плаво на виолетово ми излегува, излегов надвор се сликнав и плав ми излезе.