Да се прежалам. Една брзинска,дневна. Не ме бива за сликање селфиња, а ако вака продолжам ретко,и ќе заборавам и да се шминкам.
^ Оооооо галаба решила да се јави аут ин д оупен. Кафето ќе ми истечеше дур истрчав да те видам. Чек прво да видам колку лична си, па после ќе коментираме шминка. Уба мома, малку накосо гледа ама тоа изгледа од нервоза ради непожелни гости. Нежна шминка ко за плавуша
@koritsaki, mnogu e ubav karminot. Gledam deka e moliv od golden rose, ama ne se gleda koj broj. Pls ako moze brojce
Изгледаш прекрасно, само би те советувала да не ги прекриваш бенките доколку не ти сметаат да се гледаат, мое мислење е дека девојките кои имаат бенките на лицето се многу по привлечни
Фала ти Бенките не ги кријам него нормално кога се шминкам се покриваат малку од пудрата.Па ги оставам така како што се..Не ги истакнувам со моливче
Затоа јас секогаш уз муабет викам дека жените од Балканот се најубавите. Сликиве на оваа тема прават уште повеќе да досадувам со реченицава во иднина.
Иииии ме штрекна леле! На сестра ми ми заличи! Знам она ме зеза за форумов (помала е од мене 6год),вика кај беше ти кога пишував тука Лепота си иначе!
wooooow темава ни е полна со прелепотици , дајте ставајте повеке слики преубава како и секогаш , кажи што карминче е тоа ?