Можеби сум таа Се шалам, ти благодарам, комплимент ми е оваа. Единствена нормална и убава личност помеѓу спикерите. А и колегата и не е лош
Фала Роуз, пиши ми и бројче од таа слика кога ќе го постираш линкот, обавезно ќе си порачам, многу ми се допаѓа мат финишот што го дава.До Македонија имаше шипинг од ебеј?И мора со paypal?
Имаме и овде дискутирано за истите кармини па можеш да ѕирнеш. Јас имам од сите 3 вида по неколку и според мене најдобри се последните на QiBest. До Македонија има испорака преку eBay и плаќање исклучиво само со PayPal.
Од досада. Користено е: 1. Палета сенки Сефора 2. Палета сенки Nude Dude 3. Палета за контур Меис. 4. Течна пудра The One 5. Бело моливче за очи 6. Црна сенка за очи Орифлеим. 7. Бронзер Есенц 8. Кармини au naturale,pink doll and eternal flame avon (мешав заедно) 9. Маскара Римел.
Имам неколку замерки сенката на очите воопшто не ти е ставена убаво, делува како точка ставена. Си требала од почеток на окото да ставиш. Друго нешто што би потенцирала е контурите што си ги правела т.е си пробала да ги направиш не ти се кујзнае што, делуваш шарено. Тушот ти е добро ставен. @buba4e89
Што е тоа што "свети", море и како мокро ми се чини, на почетокот на окото? Од сликата ли е, што вера е ? Само кај мене ли вака изгледа, не знам...
Девојки еве линк од постот за кармините, со сите детали http://rosee96.blogspot.se/2016/02/me-now-kissproof-1-lipsticks-review.html
@One.Moment извини што не ти вратив одма на блогот го имам линкот плус swatches од нијансите ако сакас да си порачаш некоја.
@Rose96 mozes da gi napises slika po slika brendovite i brojkite na koristenata sminka. Ne e nisto hitno. Mnogu ubavo izgledas. Blagodaram
Не знам дали е до начинот на сликање или светлото али гледам немаш ставено од Ревлонот туку новата на Буржоа и нема споредба со Ревлонот мн ти е поубаво лицето. Туку, илуминаторот под пудра го ставаш како база или само на јаболчници?
За пудрата се согласувам, денес прв пат ја пробав оваа затоа што ревлонот ми се потроши и не сум нешто многу воодушевена Иначе илуминаторот го ставам на некои места на лицето(нос, јаболчници, чело, брада) под пудрата И после над тие места од кога имам се ставено на лицето си ставам од хајлајтерот што си го направив од сенки
Ким ваков начин на нанесување на тушот најмногу ми се допаѓа кај тебе.Знам дека имаше и слики со многу долга линија нагорно пуштена и искрено малку чудно ми делуваш така,кога опавчето ти е поголемо и подебело од она нанесено долж окото,ова ми е совршенство.Не знам можеби грешам зошто друго е целосниот впечаток ,друго е само окото од близу. Извини пак ќе те замарам да пишеш по бројче и бренд што имаш ставено на устата зошто не гледам убаво од сликата Многу ми се допаѓа нијансата.И тушот ГР ли е ?