Значи не ги бива овие Радианс...а баш мислев да го пробам новиот течен коректор од истава линија на Буржуа ама сега се предомислив. Во потррага сум по течен коректор...оној на Катрис веќе еден месец го нема во ДМ во Сити мол. Препорачајте некој добар.
Кај ги има овие? @mimi**** појма немам @LaraSolare да на голден роуз е тушот, моливчето за уста е исто на голден роуз, а течниот кармин на сефора, ама овде од карминот еептен малце имам ставено. Не сум дома не ми текнува на бројчињата, после ќе ги пишам. Фала ти
@kim.k штом се од Викториа брендот, би требало во Џамбо да ги има. Само не знам какви се, на сликата кај @VivienLeigh многу не иде до израз.
@kim.k ги има во Џамбо. На вториот кат, кај што стојат работите за лице. Ги има и во други бои. 120 денари. @Ginger^ мене ми се многу убави и долготрајни. Единствена мана - само два пати имам ставено од лилата и еве ми се потроши.
Za normalna do kombinirana nikako za mrsna Mene mi se dopagja bas mnogu prirodno izgleda na liceto, momentalno kozata mi e kombinirana/normalna i mi odgovara. Ama na t zonata nanesuvam kamena pudra za mat efekt. Ne e najdobrata pudra sto sum ja probala ama bash super e za sekojdnevno koristenje. Ke pisam denovive full recenzija ako ve interesira. @frosyGrc jas bas od korektorot sum mnogu zadovolna mnogu e hidratatnen i ubavo osvetluva ama zavisi od kozha do kozha normalno.
@Artemission и @Rose96 ме подлажавте и си порачав 3 за проба од Али експрес.Еден е за мајка ми Јас 12ката и 17ката ги порачав,ептен ми оставија впечаток нијансите што ги видов кај рецензијата на Роуз.Морам да те пофалам за квалитетот на фотографиите, многу ми помогнаа во бирањето на нијанса Инаку и на али експрес има доста селери што ги продаваат и тука се со цените на и беј(3.70 евра за 3те), па поедноставно ми беше да си порачам од овде Артемишн сега се фрлив на истражување на овие qibest убава густа структура ми изгледа дека имаат,може да се проба
@LaraSolare верувај нема да зажалиш, ќе ги обожаваш QiBest имаат поинтензивни бои, се малку похидратантни и полесно се отстрануваат. Скроз мат, водоотпорни и не се размачкуваат, имам веќе 4, а си нарачав уште 2 нијанси, погоди зошто Открив уште едни, iMagic и многу слични ми се гледаат со новиве на Голден Роуз (по амбалажата барем). Има и за нив одлични коментари на нет, а 3ката ја чекам да ми стигне - изгледа како многу добра нијанса (Cashmere на Lime Crime).
@Artemission Ти благодарам што споделуваш со нас производи што ги имаш порачано од нет и ти се погодиле. Ќе си порачам и јас некоја нијанса од овие течниве кармини иако веќе имам премногу кармини ама овие баш привлечно ми изгледаат.