@koritsaki Браво за карминот!Добро си го нанела,си го исчистила со коректор си го стросала.Супер изгледа!Бојата е
Јас одамна немам ставено, ама за атар на новиот кармин, не користам многу неутрални карамини, ама сега порачав неколку од авон и што знам не ми изледа дека лошо ми стои.А и веѓата морам да си ја пофалам дека ми е оправена Онака шминката наједноставна, кармин како што кажав од Авон, Мocha нијанса, за бројче точно ако го интересира некој ќе пишам.Маскарата ми е Голден Роуз црвената, 3Д. Имам пудра Боржуа 123 и Хајлајтер на Аура малце. Веѓите најдов една финта со тушот од четката што останува си ги доцртувам, ептен бледо и досега најмногу ми одговара вака, а тушот е на Минхетан оној што е гел, многу ми се погоди ептен го препорачувам. И тоа е тоа, ништо посебно.Признавам има малку ефекти на сликава, ама од инста ми е беше. Спојлер: Слика
Фала Фроси, ама да ти кажам јегер ми е најомрзен пијалок, само од драго место ми е спомен ради тоа виси таму.
@VivienLeigh тушот е совршен Моја сугестија е нареден пат ставиш туш од почеток на окото, мене лично така поубаво ми изгледа, окото е дефинирано.
Прекрасно! Едноставно и убаво, а сепак со острина. Очите истакнати со туш, устата со црвен кармин а образите со некое руменило што многу ми се допаѓа па би сакала да ми кажеш фирма и бројче. Се ти стои многу убаво, според мене вака си нај!
Благодарам Руменилото е ова од сликава црвенкастото, купено во локална продавничка пред неколку години ама мислам бојата дека е многу слична со она од Аура, вино боја што е. Плус ставив како контура од essence my favorite tauping.
Ти благодарам Тушот не го ставам од почеток на око, бидејќи не ми стои убаво така, шо знам... Сум го носела така многу пати, ама вака од средина на око, повеќе ми се допаѓа.