@VivienLeigh само предложив, многу е побитно ти како се "гледаш". Можеби навистина поубаво ти стои, сепак тука е сликано само едното око, и устата, а целокупен впечаток се добива кога гледаш од далеку.
@Waka-waka еве ја сенката. Не е нешто најдобро, ама е солидна барем според мене, убаво се познава. Во живо е уште поинтензивно. И овде имам од течниот мат кармин на аура број 617, ама се разочарав од пигментираноста. Многу е течен, и 3 слоја ми требаа за да добијам боја што ќе пројде некако кај мене. А и од течниот коректор на аура исто имам, лесен е, не е којзнае колку покривен. И од него не сум баш нешто задоволна. Ај да не мрчам многу, се на се не е сјано, ама ок ми е
@kim.k и каков туш користиш? Дали е со тврда четкичка? Ако не ти е тешко во спојлер пишувај или ставај слика кои производи ги користиш, некогаш не интересира за некој производ ама незгодно е да те прашуваме се.
Ептен ме погоди со карминот, баш се мислев меѓу оваа и една друга нијанса од Авон. Супер ти стои Едно прашање оф топик - кажи ми жити се кај се чупаш? Многу добри веѓи!
@Rose96 и овде ја имам таа radiance ама имам многу повеќе ставено и пудра и коректор @eloves да, на голден роус со тврда четкичка е, само тој го користам затоа не сликнав Фала ви
Фала ти @Freya123 се чупам сама, никогаш не ми ги средувал професионалец, кажав дека имам лоши веѓи не ми растат до крај, па малку ми се исцртани, сепак фала. Инаку нијансата е супер баш и менд ми се погоди.
Да да со мокра четка ставив. Мислев сум пишала ама сум заборавила изгледа Како што пишав добра ми е едит, кај пудрата radiance на буржоа, голем плус ми е што колку и да ставаш изгледа природно и ко да си ставила еден слој. Прв пат кога ја ставив не ми беше нешто нај, затоа што ставив мала количина, како што ставав од ревлонот. А кога ќе ја надоградам ми изгледа баш фино, исто и со коректорот на аура. Слободо мислам дека може да се стават 2 слоја и да изгледа ок, а не пренатрупано. А се го виделе ли во некој дм на катрис камуфлаж нијансата 010? Најсветлата. Тој до сега ми е најдобар, и со еден слој убаво ми покрива, ама неможам да го најдам најсветлиот
На сликава е сестрами јас ја имам шминкано, нормално сликава е со дозвола ставена овде, ама ако мора само свои слики да ставаме слободно избришете ја.
Преубаво е нашминкана, мене лично не ми смета кој е на фотографијата. Трепките може ли да ми кажеш какви се?