Епа еве и од мене нешто.Сама си се нашминкав,и си ја прошетав шминкава за вечерно излегување.Иначе знам дека е многу нападна,али тоа е што да праиме,се учиме
Немојте да мислите дека не си стојам на збор, само интернетот ми е премногу спор пред некој ден ми покажа дека треба 1300 минути да чекам и чекав еден саат да видам дали ќе се помрдне ама ништо. Еве пробав пак сабајево и го оставив да полни и се има колку толку мрднато и помалку минути покажува беа 200 и нешто сега е стигнато до волку па се надевам до крајот на денот ќе се наполни btw еве уште една слика
Експериментирање во досадните часови П.С. LetsTalkFashion те изнагледав во темава, и ти симнувам капче, предобра си П.П.С. Не ми замерувајте за трепкиве, се зафркнав со маскарата. Користев Clinique high lengths mascara, ама очигледно не е за моите трепки
Моментално го закачувам на нет Easy Summer Look ( ете и фотографии и пред и потоа (од почетокот и крајот на видеото) за некои 30 тина минути ке биде
Неколку сликички...Првата е експеримент Добро изгледа сепак Втората и третата се иста шминка,само на првата поубаво се гледа дека се две бои,а четвртата е класична шминка со туш,бело моливче и бела сенка Иначе шминките ми се од Орифлејм.
Спојлер ^ Еден ист изглед со една варијанта на црн туш,и кафеава сенка користена како "туш". Светлата крем сенка е на Essence Stay All Day ( Glammy goes to..) Кафеавата сенка е користена од Avon True Color Eyeshadows (Mocha Latte) И црниот туш е гелот туш на Essence ^ Е на овој изглед мешав многу сенки од разни фирми така да,нема да ги пишуваш зошто се многу Едино моливчето бело е на Аura,маскара Avon spectra Lash. И виолетовото моливче е Avon glimmerstick chrome (Ultra Violet)