Офф топик сум, ама дали уште ја користиш Cover and Stay од Алверде и дали ти оксидираше?Јас ја купив потемната нијанса пред нова година и ми беше ок со минимална разлика, кога сега гледам темна, темна, па сакам посветлата да си ја земам.
Уште ја користам да, планирам сега пак да земам затоа што ми е при крај. Јас ја имам светлата, мајка ми ја има потемната. Уште не можам да се пожалам од неа, а и мајка ми исто. Инаку јас ова тубиче го имам од септември, околу 7 месеци.
Спојлер: користени продукти Кармин Golden Rose Long Stay Liquid Matte lipstick 10 Сенки Golden Rose Long stay Eyeshadow quadro 06 Руменило Golden Rose Long stay blush 103 Течна пудра Bourjois City Radience 02 Vanilla http://rosee96.blogspot.mk/2016/03/bourjois-city-radience-foundation-review.html Коректор Radience Камена пудра Rimmel stay matt Моливче за веѓи Golden rose Long stay precise liner
Направи си јапонски, или пробај некој друг метод за исцртување веѓи, или смени моливче, или посуптилна биди, или не почнувај од толку напред, или било што друго освен ова. Најдобронамерно.