еве и од моите експерименти со поекстравагантна шминка п.с. ова по дома немав што да правам и си цртав,не излегов ваква во јавност
И да излезеш , шо има везе Боље вака со стил исцртано , него ко некоја ко ке видам со цел правоаголен триаголник до веѓа...
Хахахаха,фалаа @Petra777 ,инаку таа што си ја видела можеби направила лоша копија на геометриските форми на ајлајнер кои се актуелни по модните светски писти
Карминот ми e пола избришан, ова е после излегување e сликано Спојлер: Користени продукти Лице -Smashbox photo ready прајмер -Estee Lauder Maximum cover течна пудра -MAC pro long wear коректор -Kat Von D сет за контурирање -Calvin Klein One руменило -Becca Champagne Pop by Jaclyn Hill хајлајтер -Max Factor Creme Puf камена пудра -NYX matte finish фиксатор Oчи и веѓи -Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade:Ashbrown -Smashbox photo finish база за сенка -Estee Lauder сивкаста сенка за блендање -Flormar црна сенка -Loreal Infallible 337 Еndless Sea тиркизна сенка -Gosh туш -Urban Decay Perversion маскара
Конечно слики со подобар квалитет И нова фризура, ја скратив косата како никогаш досега Спојлер: Kористени продукти Лице -Smashbox photo ready прајмер -Estee Lauder Maximum cover течна пудра -MAC pro long wear коректор -Artdeco camouflage cream под веѓите -Kat Von D сет за контурирање -Urban Decay Bittersweet руменило -Becca Champagne Pop by Jaclyn Hill хајлајтер -Max Factor Creme Puf камена пудра Oчи и веѓи -Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade:Ashbrown -Smashbox photo finish база за сенка -Estee Lauder 2 мат сенки за блендање -Flormar црна сенка -Кiko Cosmetics 04 metalic shine тегет сенка на капакот -Stila comex platinum сива металик сенка -Stilla metalic cobalt мастило металик сенка -Gosh туш -Urban Decay Perversion маскара Усни -Rimmel lasting finish: Capuccino моливче -Me now kiss proof 17 кармин