Имам ставено маскара од голден роуз, веѓите ги пополнив малку со темно кафеава сенка а на устата имам обичен бордо кармин. Знам дека не ми е добра камерата.
@Artemission , @LaraSolare , @kim.k Девојки, преубави сте! И морам да ја пофалам @koritsaki, многу напредувала во шминкањето, и ко што самата може да примети веќе ги нема оние коментари околу трепките!
За 10минути , толку успеав... А и за преку ден не би повеќе... Чупачица не користев ,ги оправувам веѓите ќе ми извинете. П.с некој да ми препорача добар водоотпорен креон , на Буржоа го имам ама не сум многу задоволна,од внаттешноста на окото брзо се брише...
Не е сликата измазнувана со некои апликации, туку од предна камера е и лош е квалитетот. И тоа кај вилицата накај вратот е некоја сенка чудна, немам ништо ставено а изгледа како лоша неизблендирана контура
^Не ми е правена сликата во фотошоп, сега видов дека се гледа лошо малку во долниот дел, дека е кратена е зголемена и тоа е така. Сликана сум со предна камера.
Од вчера, со предна камера. Немам меморија да се сликам салам. Одамна немам ставено па еве нешто од мене
Оваа ми е омилена комбинација во последно База - Ingrid Mattifying & Anti redness Base Течна Пудра - Голден Роуз 01 Коректор - Bourjois Radience 01 Бронзер - Ingrid HD Bronzer Руменило - Golden Rose 06 Хајлајтер - Ingrid Shimmer Powder HD Туш - Seventeen ProLiner Златен Туш - Golden Rose Маскара - Max Factor Masterpiece transform Mascara Кармин - Me Now Kissproof lipstick 17 Веѓи - Golden Rose staylong eyebrow liner